Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Is she a rich girl.

U leest om dit moment het verhaal Is she a rich girl gepost door lokyie. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: lokyie
Gepost op: 2008-6-19

Verhaal:

Is she a rich girl
Jade komt uit een heel arm familie, haar ouders willen dat ze op een rijke school zit met veel rijke kinderen zodat ze snel in een rijke familie komt. Op de rijke school zitten er vier jongens die daar de baas zijn Jason, Cameron, David en Ivan de leider van de groep. Wie deze vier jongens dwars zitten, worden geschorst en gepest door alle leerlingen op de school, leraren helpen die leerling niet omdat ze bang zijn dat worden ontslagen.
Op een dag kwam Jade op voor haar vriendin Serena, omdat Serena tegen Ivan op liep en per ongeluk een fles water over hem heen gooide. Serena was natuurlijk doods bang, maar Jade sloeg Ivan in zijn gezicht en leerde hem een lesje. Nog nooit heeft iemand Ivan durven slaan, ‘morgen is het je dood’, zei Ivan. ‘Kom maar op’, zei Jade. Stiekem is Jade toch wel bang, hoe moest ze het tegen haar ouders vertellen dat ze van school wordt geschorst? Aan de andere kant is het misschien wel beter, want dan hoeft ze niet meer tussen al die arrogante kinderen zitten die alleen maar over hun geweldige Louis Vuitton en Prada tas praat als ik eraan denk word ik al misselijk.
De volgende ochtend gaat ze zoals gewoonlijk naar school op haar oude verroeste scooter, alles lijkt hetzelfde, geen dodelijke blikken van die rijke kindjes. Als ze in de klas komt begint iedereen geheim zinnig te lachen, zelf heeft ze het niet door. ‘We beginnen over paar minuten pak je pen en wees stil, want we hebben een proefwerk’, zegt een zware stem.Tijdens de toets krijgt ze een briefje voor haar neus, het blijkt een spiekbriefje te zijn. ‘Jade wat heb jij daar?’, vroeg de leraar. ‘Dit is niet van mij!!’ ‘ Zou ik dat moeten geloven, wie legt er nou een spiekbriefje op je tafel neer, ik misschien?’ ‘ Maar…….’ ‘Ik wil geen gemaar ga er maar uit!!’
Stilletjes loopt ze de klas uit, als ze naar de wc gaat ziet ze pas achter op haar rug een briefje waar ‘Je bent dood’ op stond. Als ze naar huis wilt, is haar scooter kapot.
Achter haar hoorde ze een stem van een jongen, ‘Wat zielig nou is haar scooter kapot.’ ‘Die rot Ivan weer, wat moet je?!’ ‘Ik wil dat jij een zwaar leven hebt hier op school.’ ‘Ik laat me niet zo maar aan je overgeven, mensen zoals jij snappen niet hoe moeilijk het is om te werken voor hun geld, je hebt nog nooit gewerkt je zit alleen maar in je luie leventje!!’ Diep in het hart van Ivan voelde hij zich gekwetst, ze heeft gelijk ik heb nog nooit voor mijn eigen geld gewerkt. Boos loopt Jade weg. Ivan moest steeds denken aan Jade, hij heeft nog nooit zo’n meisje gezien, ze is indrukwekkend. Als Jade thuis is blijkt ze hele hoge koorts te hebben, ‘Zou ik je maar ziek melden?’, hoorde ze achter zich.
Op school vroeg Ivan zich af waar Jade was, hoe moest van zichzelf zijn excuses aanbieden. Ivan hoorde van Serena dat Jade ziek was. Hij rende gelijk naar het huis van Jade, hij moest haar gewoon even zien. Als hij eindelijk bij haar thuis is, doet de moeder van Jade open, ‘Wie mag jij nou weer zijn?’ ‘Ik kom hier voor Jade.’ ‘Oow…. in dat geval, kom maar binnen.’Als Jade Ivan ziet binnen lopen begint ze te schreeuwen, ‘Mam waarom laat je hem binnen dit is die eikel die mij ziek heeft gemaakt’. Als de moeder van Jade beter naar Ivan kijkt, herkent hij hem en verandert gelijk van gezicht. Jade begreep haar moeder ineens niet waarom doet ze ineens zo aardig en nodigt ze Ivan om bij hun te gaan eten? Als Jade van dichtbij naar Ivan kijkt, lijkt hij niet zo erg en zelf best knap en aantrekkelijk. Ivan merkt dat Jade naar hem kijkt en lacht stiekem in zichzelf. Ivan heeft nog nooit zo lekker gegeten ook al zijn het maar simpele dingen, het komt zeker door dat hij altijd alleen thuis eet en niemand hem gezelschap houdt, hier voelt hij warmte, een echte familie. Na het eten moest Jade van haar ouders naar buiten om te wandelen. ‘Hé…. ik had het vanavond erg naar mijn zin, ik vind het bij jullie heel erg gezellig.’ Jade zegt niks, opeens pakt Ivan haar hand. ‘Ik vind je leuk’, zei Ivan en kuste Jade op haar mond. Jade duwde Ivan weg en rende kei hard weg naar huis. Jade kan de hele avond niet slapen, want ze moet de hele tijd aan Ivan denken en aan die kus. Is ze echt verliefd op een jongen die een ijzeren hart heeft? Maar vanavond was hij wel lief.
Voor de deur van Jade stond een Mercedes, ze herkende deze auto en het was van Ivan. Vanuit achteren liet Ivan haar schrikken en bood Jade een ritje om naar school te rijden, want hij heeft haar scooter tenslotte kapot gemaakt. Maar Jade weigerde dit aanbod en ging lopend naar school. Onderweg voelde ze dat iemand haar volgde, ze heeft een vermoede dat Ivan het is en haar weer wilt laat schrikken. Ineens ziet ze alleen maar zwart voor haar ogen. Ivan maakt zich ernstig bezorgen om Jade, omdat ze al lang op school moest zijn. Ivan voelt zijn mobiel in zijn broekzak trillen, een smsje… ‘Als je je vriendin terug wilt kom dan alleen naar het industrie terrein achter je school en bel de politie niet, want anders gaat ze eraan’. ‘Ivan waar ga je heen?’, vroeg Cameron. ‘Als ik na vier uur niet meer terug kom, bel dan de politie en gaa naar het industrie terrein achter de school’. ‘Laat me met je meegaan’. Zonder te luisteren rende Ivan gewoon weg. Eenmaal als Ivan aankomt, ziet hij Jade vastgebonden. Zijn hart begint ineens te verscheuren. ‘Ben je er eindelijk, we hebben lang op je gewacht’, het bleek een oude jongen te zijn die hij van school had weggepest. ‘Wat wil je, jullie hebben mij laat haar maar vrij’. ‘Als jij braaf daar blijft staan, laat ik haar zo wel vrij…….. op een voorwaarde als jij ons laat slaan en niet terug slaat, gebeurd er niks met haar’. ‘Ben je gek?!, Ivan ga weg je moet dit niet doen’, zei Jade met een droevige stem. ‘Ik wil niet dat je kijkt, anders heb ik nog meer pijn, wees gerust ik red me wel’, zei Ivan. ‘Hou op met die flauwe kul!, dit is je verdiende loon’. Met een hout knuppel sloegen ze met ze allen op Ivan, maar Ivan blijft keer op keer opstaan. Als één van de mannen een stoel pakte en op Ivan wou gooien, rende Jade naar Ivan toe en beschermde hem. De mannen zijn nu wel bang, want als hij dood gaat hebben ze iemand vermoord. Met zijn laatste adem zei Ivan: ‘Als ik dood ga weet je dat ik van je hou’. Samen vielen Ivan en Jade flauw.
Als Jade wakker wordt ligt ze in het ziekenhuis, naast haar hoorde ze haar moeder zeggen dat Cameron de politie had gebeld. ‘ Waar is Ivan?’, vroeg Jade ongerust. Haar moeder antwoord niet. Buiten op de gang zag hij Cameron, David en Jason huilen. ‘Hij was nog zo jong’, zei Jason. Jade rende gelijk de kamer in en zag Ivan op het bed liggen. ‘Waarom laat je me alleen, waarom ben je zo dom, ik hou van jou’, zei Jade huilend. Ineens begon iedereen te lachen en hoorde ze de stem van Ivan, nu begon het pas bij Jade door te dringen ze is erin getrapt! Zogenaamd loopt Jade boos weg, zodat Ivan achter haar aankomt. Ivan rent achter Jade aan, Ivan pakte Jade’s hand en ze beginnen te zoenen…


Aantal keer bekeken: 3291
Waardering: 6.86 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 14 bezoekers online