Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

JOEPIE HET FEEST OP SCHOOL BEGINT!!!.

U leest om dit moment het verhaal JOEPIE HET FEEST OP SCHOOL BEGINT!!! gepost door soumia. Dit verhaal is gepost in de categorie kinderverhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar kinderverhalen?
Categorie: kinderverhalen
Gepost door: soumia
Gepost op: 2011-8-14

Verhaal:

JOEPIE HET FEEST OP SCHOOL BEGINT!!!
op een dag ging liezebet naar school.ze was wel te laat.de juf was al aan het vertellen en liezebet kwam binnen.oke zei juf.nu opnieuw beginnen zeker.antwoord was:sorry vertel verder ik vraag aan mijn vriendinnen in de pauze.oke dus volgende week woensdag niet vergeten ik schrijf wel een brief.tring tring,de bel ging.oke lisa wat zei de juf?nou ze zei:volgende week dinsdag ehmm ik bedoel volgende week woensdag is het een feest dus mooie kleding aan doen.WOEHOEW EEN FEEST JOEPIE IK HEB JAREN GEWACHT!!!!toen ging ze naar huis en zei meteen MAMA!! MAMA!!volgende week is het een feest.antwoord was:oh mijn kindje kom winkelen.ik wil die blauwe daar die blingt.en ook die lange handschoenen.ow en dat tasje.en die schoenen.oke liefje kom naar de kassa.in de auto zei ze:ik wil juwelen kopen.oke zei mama.ow ow en make up.oke maar dat is genoeg.ja hoor mama.oh oh die winkel die winkel.oke zei mama met een zucht.toen had ze alles.kom naar huis.een week later de woensdag:het feest begint het begint.kleed je aan doe je make up.en klaar oke.ja mamie.begin ga.oke mamie.IK BEN KLAAR IK BEN KLAAR!!!ga dan.dag lisa dag lore dag iedereen.wow jij bent mooi zei lisa nee jij.ze kletste lekker voort
EINDE!!!!!!!!!

Aantal keer bekeken: 3297
Waardering: 3.56 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online