Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Ja, van die momenten wel en niet, he!?.

U leest om dit moment het verhaal Ja, van die momenten wel en niet, he!? gepost door R.j. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: R.j
Gepost op: 2011-3-6

Verhaal:

Ja, van die momenten wel en niet, he!?
Het was woensdagochtend. Ik stond op. En ik ging naar school. Ik zag mijn beste vriendin weer. We vonden dat we elkaar zo goed kenden, dat we een keer naar de film moesten gaan. We gingen naar de film. Aan het einde van de film dachten we dat het best goed klikte en we besloten er een nog leukere avond van te maken. Aan het einde in een donker steegje zijden we dat het heel leuk was en opeens vroeg ze verkering! Ik zei: Ja! En we besloten nog eens af te spreken. Toen we naar huis gingen beloofde ik dat ik haar naar huis zou brengen. Maar we vonden nu dat het nu minder goed ging. Om het te controleren gingen we nog eens afspreken en we wisten dat het nu niet meer zo goed ging. Ze zei dat het geen zin heefd om een relatie te hebben als het toch niet goed ging en ze maakte het weer uit. En sindsdien treurde ik. Maar opeens kwam ze mijn kamer binnen en ze wou het weer aan! Ik zei: Ja! En we leefde verder met een relatie.

Aantal keer bekeken: 1629
Waardering: 4.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2021 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online