Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Jacuzzi.

U leest om dit moment het verhaal Jacuzzi gepost door Dragon and Beast. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Dragon and Beast
Gepost op: 2010-11-5

Verhaal:

Jacuzzi
Slaap wel
Sofie woonde sinds een jaar in een enorme villa. Ze hadden net een brubbelbad voor buiten laten zetten. Het was al donker buiten en haar ouders zaten gezellig naar tv te kijken. Sofie vroeg:,Mag ik in het brubbelbad?',Ja, maar niet te lang want het is al donker buiten',antwoordde haar moeder. Sofie deed haar bikini aan en ging naar buiten. Ze zette het brubbelbad aan en stapte er meteen in. Plots zag ze in de verte een schim in de weide achter hun huis. Ze keek nog eens goed, maar ze had zich vergist: er was niets te zien!
Na een kwartiertje zette ze de brubbels even uit om te luisteren, want ze dacht dat ze iets hoorde in de tuin. Het was stil. Ze zette de brubbels weer aan. Maar er kwamen geen brubbels uit de gaten, maar messen! Ze gilde en schreeuwde. Haar ouders hoorden het en gingen gaan kijken. Alles wat ze zagen was een brubbelbad zonder water in. Sofie had een jaar geleden al eens een grap uitgehaald waarbij ze ook zo schreeuwde en zich daarna verstopte om dan plots tevoorschijn te komen.sofies ouders dachten dat het weer zo'n grap was. Haar ouders gingen hun zwemgrief gaan aandoen om in het brubbelbad te gaan. Ze dachten dat ze dan wel tevoorschijn ging komen. Ze waren omgekleed en ze zetten het brubbelbad aan. Maar het was geen water dat uit de gaatjes kwam, het was bloed! De ouders sloegen in paniek en gingen meteen naar de kelder waar het water werd gezuiverd. In de doorzichtige filter zaten twee afgehakte benen vol met messteken. In die messteken kon je iets lezen: Ga naar de badkamer! Dat deden de ouders van sofie en in het bad zagen ze twee armen vol met messteken. Er stond op de rand van het bad in bloed geschreven: Ga naar de living! De ouders hielden elkaar stevig vast en gingen doodsbang naar de living. Op de salontafel lag een opengescheurde romp. In de zetel kon je een zin lezen die door de ingewanden gevormd werd: Ga naar de slaapkamer! Toen ze daar aankwamen hing het hoofd van Sofie aan de lamp. De mond ging open en ze zei:,Slaapwel!'Aantal keer bekeken: 3089
Waardering: 3.84 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online