Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Janus Janus.

U leest om dit moment het verhaal Janus Janus gepost door La Linea. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: La Linea
Gepost op: 2010-9-4

Verhaal:

Janus Janus
Ik loop over straat en ben op weg naar huis. Komt er een dame naar me toe, die vraagt of ik haar wil helpen met de huissleutel die ze niet meer rond krijgt in het slot. Mij lukt het uiteindelijk om haar deur te openen en vriendelijk nodigt ze me uit om binnen wat te drinken. Ze woont alleen en in het voorbijgaan zie ik dat haar slaapkamerdeur van boven tot onder is volgeplakt met foto’s van masturberende vrouwen. Eén grote collage van heftig vingeren, wijd gespreide benen, opengeslagen salondeuren, gezwollen clitorissen en diepgezonken dildo's. Ik vond het wel gezellig, maar had geen idee wat ik ervan moest denken. Verder leek het een heel normaal huishouden en de vrouw zelf was ook zeker geen ordinaire verschijning. Integendeel.

Ze schonk wat te drinken in de woonkamer en kwam toen naast me zitten op de bankleuning met een rokje dat zo kort was, dat ik bijna kon liplezen. En haar borsten mochten er ook zijn, want die vielen bijna letterlijk in mijn mond. Verder sprak ze niet veel en maakte ze eerder een wat wazige indruk. Ik was echter onderweg naar huis, maar beloofde haar om 's avonds terug te komen. Ik had toch al afgesproken om een vriend op te zoeken en op de heenweg kon ik wel even bij haar langswippen. Mijn nieuwsgierigheid was op z’n minst gewekt.

's Avonds belde ik bij haar aan en zij deed open. Poedelnaakt! en ik kreeg een hartelijk welkom. "Wat is dit?" vroeg ik me af, want dit was wel het laatste wat ik had verwacht. Maar zij gedroeg zich alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. In alle kalmte vertelde ze dat ze nog even moest plassen en daarna wilde gaan douchen. Ik vroeg haar om te wachten en kleedde me helemaal uit. Je wil je toch aanpassen aan de situatie, nietwaar? Toen zette ik haar onder een lekker warme douche en liet haar wijdbeens diep voorover buigen.

Ik hurkte achter haar, onder haar weelderige kont kwam een fors behaarde kut in beeld en ik trok haar lippen wijd uit elkaar. Op mijn commando begon ze toen te pissen en een warme straal schoot recht op me af tegen mijn borst. Gefascineerd keek ik in die pissende koker en mijn lul sprong enthousiast overeind. Elke andere vrouw die ik kende had dit als grof ervaren, maar zij stond nergens gek van te kijken en piste zich helemaal leeg tegen mijn lichaam onder die warme douche. Eigenlijk snapte ik er allemaal niks van.

Toen heb ik die billen en die kut uitvoerig bestudeerd en gewassen. Ze liet het allemaal toe of ze niet anders gewend was en uiteindelijk lagen we in bed. Wat mij echt verbaasde, was het feit dat ze eerder mat reageerde op alles wat ik toen met haar deed. Ik kon nou niet zeggen dat ze zo geil was als boter, hoewel ze verder wel langs alle kanten te benaderen was. En ik zette ook echt mijn beste beentje voor, zowel zacht als hard en zij vertelde me dat ze het allemaal heel lekker vond. Die harde tepels heb ik gestreeld, gezogen en geknepen dat het een lieve lust was. Ik zette haar op haar handen en knieën en heb die kut gevingerd en zowat binnenste-buiten gekeerd. Haar kittelaar heb ik gelikt tot ik kramp in mijn tong kreeg, gemasseerd, gekrabd en zo'n beetje alles mee gedaan wat je met een kittelaar kan uitvreten.

Haar reacties echter bleven eerder lauw, al was ze verder uitermate gewillig. Ik had het best met haar te doen, omdat ze ook gewoon een aardige vrouw was. Een beetje zonderling misschien, maar verder absoluut een lief persoontje en ik gunde haar ook zeker een orgasme. Uiteindelijk vroeg ik haar: "Pak nou mijn lul eens even", want die leek inmiddels wel op een tot rand toe gevulde schuimblusser. En wat denk je dat er gebeurt? Begint ze opeens te zingen: "Janus, Janus, pak me nog een keer....!!".

De trut, de onvoorstelbare trut begint met mijn lul te spelen en gaat daarbij ook nog eens een partijtje zingen, terwijl ik zo serieus mijn best had gedaan om haar op te warmen. Komt er dan eindelijk leven in een dood varken, lijkt het verdomme wel carnaval. Ik dacht echt dat het licht uitging en liet haar op de bedrand zitten. "Ik ga niet pijpen!", riep ze, maar ik was al te ver heen en ging dus voor haar staan met mijn eikel tegen haar neus. "Mondje open! Hij moet helemaal leeg tot op de laatste druppel. En doorslikken die handel!".

Ik pakte met beide handen haar hoofd vast en neukte dat met flinke halen. Zij zoog fantastisch voor een vrouw die niet wilde pijpen en uiteindelijk spoot ik mijn hele ziel en zaligheid achter in haar keel. En zij slikte alles door zonder één druppel te morsen. Ik zie mezelf nog staan; in puur ongeloof starend naar dat vers geneukte hoofd in mijn handen, rustig sabbelend op die weer slapper wordende lul nog steeds diep in haar mond. De avond was werkelijk zo bizar.

Toen ik me aankleedde om naar die vriend te gaan wilde zij graag mee, want ze vond me zo’n aardige man. “Mooi niet”, zei ik, “ik kom op de terugweg nog wel even bij je langs”. En daar keek zij al naar uit; een reactie die me wederom verbaasde na alles wat ik had gedaan. Die is toch echt zo maf als een looien deur, dacht ik.

Op de terugweg ben ik uiteraard weer even bij haar langsgegaan. Bij het vooruitzicht alleen al liepen mijn ballen weer helemaal vol en ik wist nu een ideale plek voor een zaadlozing. Opnieuw liet ze me hartelijk binnen in haar Eva-kostuum en ik ging direct aan het werk tussen haar benen. Serieus probeerde ik om die kut en vooral die kittelaar nog aan de praat te krijgen, maar mijn geduld was misschien wat minder en ik was ook al lang zo subtiel niet meer als eerder op die avond.

Haar kittelaar heb ik dus opgewreven totdat ik dacht dat er geluid uit kwam. Mevrouw moet zich van onderen één grote dikke vette clitoris hebben gevoeld, die een paar dagen lang alleen nog maar wijdbeens over straat kon gaan. Overigens zonder dat ze daar nu problemen mee had. Uiteindelijk vroeg ik haar om me maar gewoon weer leeg te zuigen en zonder protest kreeg ik opnieuw een pijpbeurt die uitermate netjes verliep; goed vacuüm en zonder één druppel te morsen. Mijn lul voelde zich als God in Frankrijk en ook nu werd de volle lading sperma keurig netjes doorgeslikt. Ik moet ook zeggen, dat je als man toch heerlijk klaarkomt met je eikel tussen een paar warme keelamandelen.

Achteraf denk ik, dat ze misschien wel onder de medicijnen had gezeten. Doordat ze was gaan zingen echter was mijn geduld opgeraakt en heb ik me als een beest gedragen. Maar zelf zat zij daar helemaal niet mee, want ze bleef me een aardige vent noemen, zelfs toen ze probeerde om met volle mond te praten. Ik aaide haar over haar bol en dacht “t Is goed met je, meisje”. Toen veegde ik mijn lul af en heb haar daarna ook nooit meer gezien.

La Linea


Aantal keer bekeken: 7882
Waardering: 4.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online