Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Jong verlangen.

U leest om dit moment het verhaal Jong verlangen gepost door Herman DJ. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Herman DJ
Gepost op: 2006-12-30

Verhaal:

Jong verlangen
JONG VERLANGEN

Mag ik me voorstellen : ik ben Herman , ik ben opvoeder in een jongerentehuis . Graag wil ik
u deelgenoot maken van m’n wedervaren van een 2-tal weken geleden .


’s Avonds omstreeks 21.30 u deed ik nog een controle van alle lokalen in het tehuis . Plots
hoorde ik iets in de grote vergaderzaal . Er was geen vergadering aan de gang dus besloot ik om stil eens een kijkje te nemen in deze zaal . Ik ging stilletjes naar binnen en zag ze zitten op de bank , Elke en Bart elkaar innig zoenend . Ik bleef ze bekijken , zij hadden mijn aanwezigheid niet aangevoeld en genoten van hun kus . Haar hand lag op z’n kruis en zijn hand onder haar rok . Zij waren geen onbekenden voor mij . Elke was een slanke mooie meid met witte haren , Bart was een donkerharige sportieveling . Beide waren ongeveer 16 jaar .
Plots sprong Elke verschrikt recht en stamelde enkele verontschuldigingen voor haar verblijf in de zaal .

Rustig , zei ik , blijf genieten van jullie verliefdheid . Laat mij jullie begeleiden . Ga terug zitten en kus mekaar . Eerst onwennig met lichte schroom kusten ze elkaar maar algauw was mijn aanwezigheid geen obstakel meer .
Ik zei : voel eens aan haar borsten , Bart ! Prompt verdween z’n hand onder haar bloesje en kneedde hij haar linkerborst . Het tongzoenen werd nog intenser . Op mijn vraag haar borstjes te laten zien stond ze recht , knoopte haar bloes los en met de behendigheid van een meisje hakte ze haar BH los en ontdeed zich van deze kledingstukken . God , wat had dit meisje mooie tietjes . Rechtopstaande peertjes met een donkerroze , voor haar postuur flinke tepel .
Bart voldeed aan mijn verwachting , stond op en nam meteen een tepel in z’n mond en begon erop te zuigen . Ze genoot zichtbaar van deze behandeling , ook haar andere borst werd betrokken in zijn liefkozingen .
Ik zei tot Bart dat ook hij zijn mooie lijf aan haar moest tonen en hij begon zich geheel te ontkleden . Als laatste zijn onderbroek . Bart was voorzien van een grote piemel welke reeds flink rechtop stond . Elke nam zijn lul in beide handen en begon er mee te spelen zeer tot genoegen van deze gezonde jonge knaap . Met grote ogen bekeek ze z’n knots en betaste hem.
Wil je mijn kutje zien , vroeg ze na enige tijd . Bart knikte en ze knoopte haar rok los en liet deze op de grond zakken . Dan deed ze haar slipje uit en ging recht voor hem staan met licht gespreide benen . Nou , dat juffertje had een mooi kutje . Spierwitte haartjes vormden een driehoekje naar haar roze gleuf . Daar stond ze , een mooie slak lichaam met een blanke huid en van emotie licht blozende kaken . Bart en ik stonden verbaasd door deze schoonheid secondelang verstomd te kijken . Draai je eens rond , zei ik , en laat je lichaam bewonderen . Traag draaide ze om haar as en toonde ook haar gevormde kont , terstond kneep Bart zacht in haar billen hetgeen ze beantwoorde met een lach .
Bart kuste haar opnieuw en met 2 vinger betaste hij haar spleetje . Op mijn aanraden rook hij aan z’n vingers en likte het sap op . De hete smaak beviel hem . Laat hem eens in je gleufje kijken , Elke , zei ik en ze vleide zich neer op de bank met haar benen gespreid . Haar opengesperde kut blonk door het uit haar vagina druipende geil . Bart knielde neer en met zijn tong beroerde hij haar schaamlipjes gulzig genietend van haar sappen .Om Elke een beetje te helpen nam ik haar bij de enkels en hield ze hoog in de lucht zodat ze ontspannen kon genieten van de gevoelens tussen haar benen . Met haar vingers hield ze haar vagina geopend en gaf Bart toegang tot heel haar vrouwelijkheid . Bart bleef ongestoord likken , slurpen en drinken aan haar kutje . Ik stelde voor dat hij ook eens met een vinger haar kontgaatje moest masseren . Gezucht en gekreun ontsnapte uit haar mond toen zijn vinger haar kontje beroerde en Bart onderbrak zijn kutbehandeling om haar kontje te bekijken . Ik moest hem extra aansporen om ook eens aan haar sterretje te likken maar eens hij ervan had geproefd likte hij afwisselend haar kont en kut . Met lange tong gleed hij door haar bilnaad over haar kontgaatje
en langsheen haar schaamlippen . Met een vinger schoof Elke het kapje weg van haar clitoris ,
prompt verscheen er een bloedrood knopje . Lik en zuig aan mijn klitje , Bart , hijgde ze . Gulzig nam bart het klitje tussen z’n lippen , likte en bracht haar in hoogste extase . Dit werd teveel voor Elke . Met verkramp gezicht , kreunend en blazend beleefde ze haar orgasme . Kronkelend en met gebalde vuisten op te bank trommelend lag ze te genieten .
Na haar orgasme zette ze zich recht en zei : nu jij ,Bart . Hij stond recht en z’n keiharde lul richt zich naar haar mondje . Met een vinger nam ze wat voorvocht en bracht dit naar haar tong , proefde ervan en nam toen heel de eikel in haar mond . Met een hand omklemde ze deze vleesboom met de andere masseerde ze zijn ballen . Traag schoof zijn lul in en uit haar mond , afgewisseld met smakkende kussen . Tijdens het masseren van zijn balzak duwde ze een vinger tegen zijn kont en maakte een draaiende beweging . Hierdoor schoof Bart nog verder in haar keel . Nu bereikte ook Bart z’n hoogtepunt , trok zijn keiharde snikkel uit haar mond en loosde dikke kwakken sperma op haar kin en borsten . Onaardse geluiden ontsnapten uit zijn keel . Elke genot van dit beeld en bracht spermaresten naar haar mond en proefde .
Man , wat vond ze dat lekker . Nu deed ik een stap achteruit , nam een condoom uit mijn zak en gaf deze aan Bart . Maak het niet te laat en ieder naar z’n eigen slaapzaal , jongelui , zei ik en verliet de zaal . Ik bleef nog even wachten op de gang en bij het geluid van een gedempte kreet wist ik dat de penetratie een feit was .

De volgende morgen ontmoette ik Elke leeszaal . Licht blozend knipoogde ze naar mij en zei :
Dank u , Herman ! We vervolgden allebei onze weg . Dit was een geheim tussen ons drie .


Herman ,


Aantal keer bekeken: 7598
Waardering: 6.71 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 18 bezoekers online