Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Jouw diepblauwe ogen..

U leest om dit moment het verhaal Jouw diepblauwe ogen. gepost door Biblabla. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Biblabla
Gepost op: 2009-8-10

Verhaal:

Jouw diepblauwe ogen.
Waar gebeurd.

Ik was nog maar 16 toen hij voor een weekend bij ons kwam logeren; de zoon van een oude kennis van me ouders. Hij was 27..
Vanaf het moment dat hij binnenkwam waande ik me in een andere wereld. Als ik in zijn ogen keek, werd ik warm van binnen. Alles wat ik wilde was dat hij me zou omhelsen en nooit meer loslaten. Ik wist dat er te veel leeftijds verschil was, maar geloof me: Liefde is blind. Als ik in zijn ogen keek en hij keek terug, smolt ik en kon niets me meer schelen.

En als je zo'n moment beleefd, weet je pas wat echte liefde is.

Na dit weekend heb ik hem nooit meer gezien of gesproken. Hij heeft niet in de gaten gehad wat hij met me heeft gedaan. Nu, bijna 3 jaar later denk ik nog steeds aan hem, huil ik nog steeds aan hem, haal ik nog steeds de herinneringen op, denk ik nog steeds aan zijn ogen.
Ik zal nooit meer zoveel van iemand kunnen houden...

Aantal keer bekeken: 2534
Waardering: 5.69 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 20 bezoekers online