Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Juffrouw Mandy.

U leest om dit moment het verhaal Juffrouw Mandy gepost door Anoniem. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Anoniem
Gepost op: 2007-6-30

Verhaal:

Juffrouw Mandy
We hadden met school een voetbaltoornooi en het was erg heet, nadat de toornooi was afgelopen bracht de juffrouw mij en nog 2 kinderen naar huis.Mij bracht ze als laatste richting huis maar we gingen langs haar huis en ze zei kom we gaan effe naar binnen bij mij.We zaten binnen en was hele overgezweten en ze zei ga maar douchen.Ik stond te douchen en ik zag dus dat ze naar stond te gluren.Ik was klaar met douchen en ze riep mij ik ging op haar stem af.Ze lag ik haar bed en riep me naast haar.Ik ging er heen en opeens pakte ze me op mijn mond en sleepte mij het bed in.Ze begon me eerst te zuigen en zuigen, ik kwam bijna al klaar.Ze spote net op tijd.Toen ging ze in een standje staan en zei kom maar op.Ik beukte hem erin en zei schreeuwde het uit. Zo zijn heerlijk klaargekomen.Opeens ging de deur open en daar stond haar zus en begon te lachen.Ze zei ik laat jullie wel met rust, ze ging weg en opeens kwam ze terug en zei neem mij ook.Eerst begon te zoenen en ik likte haar heerlijk schoon, ze liggen op bed en nam haar keihard ze schreeuwde ooohhhh jahhhhh jahhhh.
Later gingen we met zijn drieen nog douchen en speelden we met elkaar

Aantal keer bekeken: 14101
Waardering: 2.64 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online