Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Juffrouw Michelle deel 2.

U leest om dit moment het verhaal Juffrouw Michelle deel 2 gepost door V. de Jonge. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: V. de Jonge
Gepost op: 2010-3-18

Verhaal:

Juffrouw Michelle deel 2
De bel ging om stipt 8 uur. Ik deed, strak ik pak gestoken, open en Michelle stond in een wit leren jasje, over een topje met zilveren pailletjes voor me. Ze droeg een kort wit leren rokje en daaronder zag ik zijden kousen die met jarretels vastzaken aan hun kanten bovenkant. Ik zag allen de bovenkant van die kousen omdat de rest van haar benen verdwenen in laaggehakte witte leren OTK laarzen.

Ze haastte zich naar binnen en verwelkomde me met een heftige tongzoen. Ik moest me letterlijk maar vooral figuurlijk van me lostrekken om in de keuken de champagne op te maken en in te schenken.
Met de glazen champagne liep ik naar de kamer waar ze al schreilings op de bank was gaan zitten.
We dronken champagne maar Michelle kantelde onhandig haar tweede glas over haar lange witte laarzen heen...

Mijn laarzen wat vies geworden, wil jij ze even schoonmaken? vroeg Michelle met haar pruillipje. Terwijl ik uit de keuken terugkwam met een doekje (en mijn lid net als gisteren hevig kloppend aanvoelde) hoorde ik haar zeggen dat ik het doekje wel kon laten zitten.
Ga maar op je knieen zitten, zei ze, en lik ze maar eens lekker schoon. Langzaam zoog ik aan de hakjes, ik kuste de zolen, likte de witleren wreven en begon toen met lange halen naar boven te werken. De combinatie van champagne en leer werkte extra stimulerend...

Toen ik aan de tweede laars wilde beginnen zei ze zwoel dat die later nog wel kon en bracht haar hoofd naar beneden om me te kussen. Ik keek in haar decollete en zag dat ze een leren bh droeg. Stiekemerd! riep ze en trok haar topje uit. De kwartcup leren BH liet haar tepels vrij. Maar toen ik haar in leer gehulde boezem wilde strelen, duwde ze mijn hoofd naar beneden en daarna in een keer in haar leren rokje, tussen haar benen.
Verrassing schat! Helemaal voor jou bijgewerkt. Haar hand duwde mijn hoofd tegen haar vochtige venusheuvel. Likken stoute jongen. Nu deel ik de bevelen uit.

Ze had me geen groter plezier kunnen doen. Beneveld door de champagne, de geur en smaak van leer en van haar kutvocht likte ik haar en ik bleef haar likken toen ze al kreunend was klaargekomen. Naschokkend trok ze me tussen haar benen vandaan.

Hijgend fluisterde ze me in mijn oor dat ze het heerlijk had gevonden en niet kon wachten op de volgende dag. Ik was ondertussen ook klaar gekomen omdat ze tijdens het beffen met haar laarzen mijn kruis had gemasseerd.

Toen ik haar naar haar autotje bracht zei ik dat ik haar morgen weer verwachtte maar dan in het zwart, lak/leer/rubber. Ze greep in mijn natte kruis en bevestigde met een kus met haar tongpiercing tegen mijn tanden

Aantal keer bekeken: 16542
Waardering: 5.93 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online