Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Just Dance.

U leest om dit moment het verhaal Just Dance gepost door Sophie. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Sophie
Gepost op: 2011-8-21

Verhaal:

Just Dance
Joni keek omhoog, hier had ze al zes jaar op gewacht! ' Dansschool Sound Mix' stond er op het bord. Ze duwde de deurklik naar beneden en liep voorzichtig aar binnen. Joni had zich het al helemaal voorgesteld, een groot podium, en zij in de spotlights. Ze zuchtte. Snel ging ze naar een klein glazen hokje met daarboven 'receptie', er zat een dunne vrouw in met blond haar in een strak knotje. 'Uhm, Hallo mevrouw' zei Joni verlegen. 'Hoi meisje, wat kom je hier doen'. Dansles volgen drol dacht Joni, maar dat zei ze maar niet hardop. 'Ik kom hier voor m'n allereerste dansles'zei ze. 'Oke, even cheken of je ingeschreven staat' zei de mevrouw terwijl ze 100 kilometer per uur typte. 'O, wacht, hoe heet jij meid'. 'Ik heet Joni, Joni Swart, met een S en geen Z' zei ze ginffelend. Na tien seconden keek de blondharige vrouw op van haar scherm, eerste hal links en dan zaal vijf' zei ze. 'Ene, veel plezier, uhm, Joni!' riep de vrouw. 'Bedankt' riep Joni terug, en liep naar zaal vijf. Ze stond voor een knal gele deur met grote foto erop van een groep kinderen. Haar zenuwen gierden door haar lijf, hoe zouden ze haar vinden? Zeker slecht,of niet? Nou misschien- 'Joni maak je niet zo druk' zei ze tegen zich zrlf en ze betrede de zaal. Vierentwintig ogen staarden haar aan, oja plus nog twee erbij van de juf. Joni keek naar de grond en plukte aan haar staart die half over haar schouder hing. Voorichtig keek ze rond, als eerste zag ze in dun meisje met blond haar in een tranings pak, en daarna een jongen met knal groene sneakers, en daarnaast, OMG, wat een lekkerding, daarnnast stond een jongen met bruin haar waarvan een klein stukje schuin over z'n gezicht hing, hij had diepe blauwe ogen om zo in te verdrinken en hij had rode Allstars net als haar! O nee! Hij keek haar aan! Snel keek ze naar de grond. De juf stapte op Joni af en pakte haar zacht bij haar arm en sleepte haar mee naar de andere kinderen. 'Dit is de nieuwe, Joni, stel jezelf maar even voor' zei ze. 'Uhm, nou ik ben uhm, Joni en ik uhm, wou graag op dansles omdat ik uhm,dat al vanaf m'n vijfde doe. Het blonde meisje deed net alsof ze in slaap viel, en ging op de grond zitten. 'Oke, nou nu mogen jullie je even voorstellen, want jullie zijn ze nieuw voor uhm, Joni' zei de juf. 'We beginnen bij het begin van het rijtje,'. Het blonde meisje begon te praten, 'Nou, ik ben Alicia' zei en gaf een por aan de naar haar staarde jongen. 'O, ik uhm, ben Tom' zei hij, terwijl hij z'n roode krullerige haar opzij duwde. 'En ik ben Niels' zei de bruinharige jongen.
Zo ging het nog negen keer door.'En ik ben je juf, ik heet Kirsten' zei ze. 'Oke boys en girls, we beginnen met een opwarming..'

Lees ook deel 2! <3

x
Shooop.


Aantal keer bekeken: 4084
Waardering: 6.69 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online