Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Just a great night.

U leest om dit moment het verhaal Just a great night gepost door Dirty troudadour. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Dirty troudadour
Gepost op: 2011-7-19

Verhaal:

Just a great night
Ze komt de keuken inlopen. Ze draagt een strak zwart rokje net lang genoeg om alles netjes te bedekken. Maar haar heerlijke vrouwelijke vormen tekenen zich af in de zwarte stretchstof. Onder haar truitje zie ik net een klein stukje van haar sexy buikje en dat trek mijn blik omlaag. Ze draait zich om. Ik zie vanachter de glooiing van haar heupen overgaan in haar lekkere stevige kont en pak haar zonder me te bedenken, een hand op haar buik en een hand op haar tiet, met beide handen stevig beet en trek dat mooie lichaam tegen de mijnen aan. Ze wrijft met haar lekkere geile kontje tegen mijn lul. Ze voelt dat hij hard wordt en begin steeds heftiger te wrijven. Ik fluister in je oor dat ik je kutje wil voelen.
Ze pakt de hand op haar buik en beweegt hem langzaam naar beneden, onder haar rokje en ik voel haar hete natte kutje. Met mijn hand op haar kutje druk ik haar kontje nog harder tegen mijn steeds harder wordende lul aan. Ze voelt mijn warme lippen in haar nek en op haar schouder. De hand op haar tiet begint steeds harder te masseren en ze voelt hoe ik af en toe in haar tepel knijp. Ik hoor hoe ze steeds sneller begint te ademen en dat maakt mijn lul nu echt keihard. Ik voel hoe haar hand achter haar rug naar mijn lul toe beweegt. En ze begint heerlijk mijn lul en ballen te masseren.
Met de hand op haar kutje voel ik hoe ze steeds natter wordt, ik doe haar slipje opzij en ik begin over haar klitje te wrijven en speel met lipjes. Ik draai haar om, pak haar stevig bij d’r kont beet en druk haar weer tegen me aan. Ik voel haar borsten tegen mijn borst gedrukt. Ik hoor hoe ze nog sneller gaat ademen. Ze drukt haar tieten nu nog harder tegen me aan, en ik voel haar inmiddels hard geworden tepels, door haar topje heen prikken. Mijn handen bewegen van haar kont over haar heupen, glippen onder haar shirt en pakken nu lekker allebei d’r tieten stevig beet, ik knijp erin, en ze laat een kreuntje.
Het truitje ruk ik uit en ik gooi het op de grond. Haar bezwete tieten glinsteren in het licht en ik geef er een zachte tik op. Ze kreunt. Ik zeg vind je dat lekker? Ze knikt dus ik geef er nog een tik op. Ik pak haar hand en trek haar naar de huiskamer. Daar buig ik haar over de eettafel. Ik trek haar rokje omhoog, druk haar met haar tieten tegen het koude houten blad aan en buig haar armen op haar rug. Terwijl ik haar handen met de ene hand op haar rug vasthoud geef ik haar met de andere hand plat een flinke tik op haar lekkere kontje. Terwijl ik haar kontje masseer en er lekker in knijp geef ik haar nog wat tikken. Ze kermt dat ze me in haar wil voelen. Ik ga even door met haar kontje voordat ik eindelijk haar broekje naar beneden trek.
Ik zie haar mooie kutje, van achter tussen haar benen, kniel en begin hem heerlijk te likken. Ik kan het niet laten en bijt haar zachtjes in haar kont. Mijn vinger glipt in haar inmiddels drijfnatte kutje. Ze beweegt mee om hem zo diep mogelijk in haar te voelen. Ik laat nog twee vingers naar binnen glijden en vinger haar keihard van achter, tot ze me smeekt om haar te neuken. Ik maak mijn broek open, en doe mijn boxers short naar beneden.
Mijn keiharde lul springt als een springveer tevoorschijn. Ik geef haar nog een lekkere tik op je kont en zeg: ‘Pijp me’.
Ze draait zich weer om, zakt op haar knieën, en pakt mijn lul beet, ze kijkt er naar, en begint me af te trekken terwijl ze af en toe het puntje van haar tong net over mijn eikel laat gaan. Ze sabbelt een beetje op mijn eikel en likt mijn lul over de lengte. Totdat ik haar getease zat ben en met een hand op je achterhoofd mijn pik zover in haar warme mond duw als ik maar kan. Ik voel haar warme mond en tong om mijn lul en beweeg haar hoofd heen en weer, nu eens snel, dan weer langzaams, en zo nu en dan met een harde stoot, helemaal in haar lekkere strakke keeltje.
Ik stop met helpen …. en zeg ga door ……. Ze gaat door …. en ik zeg …nee zonder handen. Ze zuigt zo hard als je kan aan mijn eikel om mijn lul maar in haar mond te houden. Heel even lukt het niet, ik sla haar met mijn lul in haar gezicht, en stop hem er weer helemaal in. Ik zeg: ‘genoeg ik wil je neuken’ ….. ‘Ik wel dat lekkere strakke kutje van je nu wel eens om mijn lul voelen’. Ik sleur haar mee naar de slaapkamer en gooi haar op bed. Ze ligt met haar benen wijd, klaar om geneukt te worden. Maar ik loop naar het hoofdeind en stop mijn lul weer in je mond. Ik zeg: ‘speel met je zelf’ en ze laat haar hand over haar klatsnatte kutje glijden. Ik zie hoe haar vingers in je kutje verdwijnen. Haar hand beweegt steeds sneller, en hoe geiler ze wordt, hoe gulziger ze me begint te pijpen. Ik trek mijn lul uit haar mond weg en ga voor haar op bed zitten ……………
Ik zit aan het voeteind van het bed, tegenover haar, ik kijkt recht in haar inmiddels opgewarmde kutje. Zie kleine schattige druppeltjes vocht glinsteren op haar bijna perfecte schaamlipjes. Ze kijkt me aan met een blik die zegt, doe alles met me wat je wilt. Het maakt haar niet uit, ze wil me alleen maar in haar voelen. Ze stopt twee vingers in haar mond en proeft zichzelf, met een glimlach zie ik, hoe ze haar vingers weer over haar kutje laat glijden, over haar lipjes en haar klitje, zo nu en dan glippen ze helemaal naar binnen. Ze draait en stoot met je heupen. Ik hoor haar ademhaling versnellen en besluit haar een handje te helpen, ik pak haar been en zoen haar kuit, en haar dij, naar haar lies, en beweeg richting haar kutje, leg haar hand op haar klitje en begin haar schaamlippen te likken, boven, onder, links en rechts, elk plekje, en eindig met mijn tong in haar kutje.
Ik kom overeind , pak haar handen beet en buig ze uitgestrekt boven haar hoofd, met de polsen tegen elkaar. Ze ligt nu languit op bed, haar lichaam, warm en bezweet, haar tietjes tegen elkaar gedrukt, en haar buikje glinstert in het kaarslicht. Terwijl ik haar handen net onder de palm met een sjaal aan elkaar vast bind, voel ik haar warme adem op mijn borst. En ik bind haar handen vast aan de bedrand. Terwijl ze daar ligt laat ik mijn vingertopen over haar lichaam zwerven, zodat ze net de oppervlakte van haar huid raken, op en neer tussen haar tietjes door, over haar buik, langs haar kutje, over haar liezen helemaal naar haar voet en weer terug, over haar heupen, langs haar zij, tot in haar nek.
Ik pak nog een sjaal en bind hem om als blinddoek. Mijn handen gaan weer over haar heerlijke lichaampje maar deze keer een stuk ruwer, ze voelt hoe ik haar tieten masseer, en in haar tepels knijp, steeds harder, en mijn handen maken steeds grotere cirkels, terwijl zij kreunend haar borst omhoog duwt, tegen mijn handpalmen. Ze voelt haar tepel vochtig en warm worden het is mijn mond die erop sabbelt en heel soms bijt ik er even zacht in. En dan even niks. Ze ziet niks en hoort je eigen ademhaling. Ongeduldig wiegt ze haar heupen, en wrijft haar benen tegen elkaar, haar kutje schreeuwt bijna om aandacht.
En plotseling voelt ze mijn harde lul tegen haar wang. Ik zeg doe je mond open. Ze voelt hoe mijn inmiddels keihard geworden lul je mond haar komt, en begint te haar hoofd heen en weer te bewegen. Ondertussen voelt ze hoe mijn vingers haar kutje spreiden, ze hoort het bekende zoemende geluid, en voelt haar kutje trillen terwijl ik een vibrator langzaam in haar kutje stop. Ze voelt hoe ik hem draai en heen en weer beweeg. Ze vergeet haar hoofd te bewegen en is alleen nog keihard aan mijn eikel aan het zuigen. Ik vind het best zo, en begin de vibrator steeds harder heen en weer te bewegen. Zo nu en dan helemaal eruit en er ook weer helemaal erin. Ze probeert af en toe haar benen tegen elkaar te doen, maar ik laat het niet toe. Ze zegt ik kom klaar en ik haal de vibrator uit haar kletsnatte hete kutje en beweeg hem over haar klitje …. Ze kreunt, komt klaar en zegt haal ‘m ervan af. Maar ik doe het niet. Ze ligt te wurmen en te schudden …. Ik stop de vibrator op nieuw in haar kutje, en duw mijn lul nu helemaal in haar mond.Aantal keer bekeken: 6835
Waardering: 4.64 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online