Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

KRAK! oeps..

U leest om dit moment het verhaal KRAK! oeps. gepost door jaimy Lichtoog. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: jaimy Lichtoog
Gepost op: 2009-2-21

Verhaal:

KRAK! oeps.
ik had eens voor het eerst skinny jeans (heele strake broeken) aangetroken. ik dacht dat gaat wel maar in de stad ondekte ik dat de broek wel erg strak was dus ging ik naar de beste broeke winkel(ook de drukste) maar in de winkel zag ik een een euro munt ik bukte me om hem optepaken maar toen hoorden ik KRRRGGGGGGG! onee dacht ik me broek is gescheurd ik rende schaamend door de winkel ik hoorde achter me mensen lachen. maar net toen ik een goeie broek zag van mijn maat zaag ik iets glinsterends op de vloer maar ik kon niet goed zien wat het was dus bukte ik een ik hoorde KRGGGGGGGGGG! en ik ja hoor mijn onderbroek was gescheurd en iedereen kon er mee genieten.(terwijl dat glinmende agteraf gewoon een papiertje was)

Aantal keer bekeken: 7065
Waardering: 6.06 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online