Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Kaboem!....

U leest om dit moment het verhaal Kaboem!... gepost door Kaboem!.... Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: Kaboem!...
Gepost op: 2011-7-15

Verhaal:

Kaboem!...
"Het is nu 2055 de wereld is nog niet vergaan. Maar als we zo door gaan kan die elk moment ontploffen of vervagen... Of wat er dan ook gaat gebeuren. Ik ben een meisje van 16 jaar. In mijn helen leven hebben ze al 87 datums uitgezocht waneer de wereld zou vergaan, maar we leven nog! Iedereen vind het een zegen dat we nog leven, maar eigenlijk is daar niks van terecht. Wij maken de wereld toch zelf aan een einde! Dus waarom blij zijn als we de wereld nog een paar extra jaren kunnen vergallen.
We hebben zo veel spullen ontworpen en waar gemaakt. Maar toch... De wereld draait alleen om geld en macht. Sommige mensen willen dat duidelijk maken. Ook duidelijk maken dat we juist dingen weg moeten halen in plaats van dingen laten komen. Maar sommige mensen zijn zo gek geworden en willen alleen meer macht dat als je dat zegt je met een gevangenis straf van 3 jaar beoordeeld kan worden.
Nu... Als ik een stap wil zetten... Ben ik bang dat elke seconde de wereld kan vergaan. Wat nou als dat echt gebeurt? Wat zou er dan gebeuren? Krijg je een langzame dood of een snelle? Ontploft de aarde dan? Komt er dan veel vuur? Niemand weet het! En ik zou het ook niet willen weten! Ik heb daar over maar 1 vraag 'Wat zou er gebeuren als de mens en de aarde niet meer bestaan? Zou de rest van het helal dan nog gewoon verder kunnen leven?'
De wereld is er nou wel mooier aan toe. Veel nieuwe en handige spullen bij gekomen. Maar de ijsbeer en de pinguin zijn er nu niet meer. Die zijn 5 jaar geleden uitgestorven. En de noorpool en de zuidpool bestaan voor 40% niet meer. Niet alleen de noordpool en de zuidpool zijn aan het wegvagen maar ook nog veel andere koude landen beginnen te verkleinen. Nederland heeft geluk dat die bijna in het midden van de aardbol licht."
Ik zucht even diep "En dat was mijn spreekbeurt" Iedereen klapt en ik ruim mijn meegebrachte spullen op. De docent vult nog een blad in. Na het klappen is iedereen in de klas stil. Eigelijk had ik wel gelijk en hoop ik dat de rest zich dat nu ook Realiseert. De wereld zou inderdaad elk moment kunnen vergaan. Sinds ik deze spreekbeurt moest houden is dat bijna het enige waar ik de laatste tijd aan heb gedacht....


Geschreven door:
Melissa (13 jaar)


Aantal keer bekeken: 3060
Waardering: 6.54 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2021 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online