Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

kamer 13.

U leest om dit moment het verhaal kamer 13 gepost door M.. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: M.
Gepost op: 2009-12-20

Verhaal:

kamer 13
kamer 13

een man ging op reis in New York. hij ging binnen in één van de mooiste hotels van de stad. hij liep naar de man achter de balie en vroeg welke kamers nog vrij waren. nummer 15 en 13, zei deze. de klant dacht even na. ik wil kamer 13, zei hij toen. wilt u echt geen andere kamer, meneer? vroeg de man achter de balie. kamer 13 is een vreemde kamer. al 5 jaar lang worden de mensen die erin logeren de dag erna dood terug gevonden. weet u het zeker? de klant lachte en zei dat hij heel zeker was. de man achter de balie gaf de sleutel van kamer 13.

1, 2, 3, ... de lift geeft verdieping nummer 4 aan. de man komt in een lange gang terecht. na enkele meters lopen staat hij nu recht voor kamer nummer 13. met de sleutel doet hij de deur open. kamer 13 zag eruit als elke andere kamer. op het eerste zicht was er niets bijzonders. hij ging in de zetel zitten. hij hoorde opeens een gekraak achter hem. zachtjes draaide hij zich om. hij zag een soort van clown achter zich die besmeert was met bloed. vreest u de dood? vroeg hij. de man bleef verstijft staan. daarna hoorde je een afgrijselijke gil.

de dag erna werd de man dood terug gevonden. het hotel maakte een beslissing. de sleutel van kamer 13 werd weggegooid en nooit zou iemand deze kamer ooit nog binnenkomen.Aantal keer bekeken: 26811
Waardering: 5.09 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online