Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Kamp (door Sabrine).

U leest om dit moment het verhaal Kamp (door Sabrine) gepost door Sabrine Zeriouh. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Sabrine Zeriouh
Gepost op: 2008-11-28

Verhaal:

Kamp (door Sabrine)
"We zijn er bijna. We zijn er bijna, maar toch niet helmaal..."zongen we. We waren op weg naar kamp. Ik verhuigde me het helejaar er al op. Ik keek uit het raam. Ik zag alleen maar bomen. De bus stopt. "okey kinderen! We zijn er! zei meester cees."Iedereen juigde, dus ik juigde ook. "1 voor 1 naar buiten a.u.b.zei hij. We waren in een groot bos. De andere jongens waren aan het klieren. "Jongens,meisjes we lopen nu naar het kasteel." Roos kwam naar me toe. "Dit word echt gaaf!" ,,Ja hé?zei Annouk. Melanie en Dalal kwamen ook naar me toe. We liepen kletsend naast elkaar tot we bij het kasteel waren aangekomen."Ooohhhh...! zei ik."Wat groot.zei Dalal. Ik kreeg ineens een raar voorgevoel. Dat had ik wel vaker als er iets ergs ging gebeuren. Ik slikte en volgde de groep naar het kasteel. Onze juf lijdde ons naar de meisjeskamer en Meester cees lijdde de jongens naar de jongenskamer. Ik had nog steeds een raar gevoel van binnen. De juf deed de kamer open en we gingen er naar binnen. Alles in het kasteel was van goud, zilver en van diamanten. De deuren waren zo groot. Het leek net of het huis een ziel had. Ik kreeg kippenvel. het was immers al avond en we gingen avondeten. We moesten ons eigen avondeten maken. Kirsten en Linda hadden aardappelen, wortels en spruitjes gebakken. We kwamen in een hele grote kamer. De tafel wal heel erg lang. De jongens moesten de tafels dekken. Na het eten gingen we nog een spelletje spelen en toen naar bed. Ik lag in mijn bed, maar ik kon niet slapen. Ik ging maar wandelen. Ik hoorde geluid. Krakend gerommel. Ik werd nieuwsgierig en ging naar boven met de trap. De trap kraakte en ik was bang dat iemand me hoorde. Ik was super bang. Ik werd heel warm en ik zweette. Ik wist niet wat mij bezielde. Mijn lichaam ging er automatish naar toe. Ik kwam op een lange gang. Het geluid kwam dichterbij. Ik zag allemaal schilderijen van mensen die me doordringend aankeken. Ik kwam bij een grote kast. ik deed hem open en ik zag allemaal jurken uit de 18e eeuw. Ik hoorde het geluid nu heel hard. Mijn hart bonkte in mijn keel. Opeen zag ik een soort mummie. Het pakte me en trok me mee. Ik wilde schreuwen maar er kwam geen geluid uit mijn keel. Opeens voelde ik een beet in mijn keel. En opeens zag ik mezelf liggen. Ik zag een groot licht en liep ernaartoe...

Aantal keer bekeken: 6844
Waardering: 7.44 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online