Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Katje.

U leest om dit moment het verhaal Katje gepost door Anneke. Dit verhaal is gepost in de categorie dieren verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar dieren verhalen?
Categorie: dieren verhalen
Gepost door: Anneke
Gepost op: 2005-5-8

Verhaal:

Katje
Er was eens een katje, en dat katje had een heel lief baasje dat het katje,dat Boenie heette, heel goed verzorgde, elke dag kreeg Boenie een schoteltje melk en mocht ze een halfuur op baasjes schootje liggen terwijl baasje haar kamde. Boenie was heel gelukkig, en haar baasje natuurlijk ook, maar op een dag was Boenie buiten aan het spelen toen plots een nare man met een geweer kwam en zei: '' Grrr al die vuile katten, ze vermoorden al mijn duiven, maar ze zullen boeten'' En de man schoot op Boenie, maar Boenie's baasje had het schot gehoord en kwam buiten kijken, ze zag dat Boenie bloedde en belde de dierenarts, de dierenarts heeft Boenie goed verzorgd en nu speelt Boenie weer vrolijk in de tuin, de nare man is verboden ooit nog op andermans grondgebied te komen en op katten te schieten.

Aantal keer bekeken: 8775
Waardering: 4.64 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online