Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Kerkelijk meisje.

U leest om dit moment het verhaal Kerkelijk meisje gepost door Van Dam. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Van Dam
Gepost op: 2008-7-28

Verhaal:

Kerkelijk meisje
Ik werk als docent op een school en ieder jaar komt er een nieuwe lichting leerlingen.
In een van de nieuwe groepen zat Annemieke. Een mooi meisje van 17 jaar en nét niet rijp zeg maar..
Ikzelf ben 36 en getrouwd dus laat me niet snel verleiden tot relaties met leerlingen. Met Annemieke was dat echter anders.
In de introductieweek maakten we voor het eerst kennis met elkaar en het leek wel of er direct een soort vonk oversprong. Tijdens iedere les zaten we elkaar steeds zo onopvallend mogelijk te bekijken.
Op een dag durfde zij de eerste stap te zetten en gaf me aan het eind van de les een briefje..
Kom vanavond om 19.30 naar de brug in het park.
Ik twijfelde 's avonds of ik zou gaan of niet.. Uiteindelijk verzon ik een smoes en ging op weg. Eenmaal bij de brug aangekomen keek ik wat gespannen in de rondte maar zag geen Annemieke.
Het bleef even heel stil toen ik een stem hoorde ... psst mijnheer van Dam.. deze kant! Vanuit de bosjes kwam de stem en zag ik het silhouette van Annemieke..ik liep aarzelend de bosjes in en zag een kleedje op de grond liggen waar Annemieke op zat. Het was lekker weer en zij had een spijkerbroek en een topje aan.. Kom je er even bij zitten fluisterde ze, zodat niemand het kon horen.. Maar stamelde ik , als er nou iemand aankomt?.. maak je niet druk zei ze.. rond deze tijd zie je nooit geen kip hier.. We begonnen te kletsen en ik deed mijn best om niet direct over sex of zo te beginnen. Op een gegeven moment zei ze, Wel spannend zo he? Jij en ik hier helemaal alleen? Nou eeh zeker zei ik en wist niet zo goed waar ze heen wilde..Ik zit hier vaak met mijn vriendje zei ze, een beetje te zoenen en te friemelen.. maar hij wil niet verder dan dat.. dat mag niet van de kerk zegt hij.. Oh zei ik, en jij? Tja eigenlijk ook niet, maar ik ben wel erg nieuweschierig geworden en wilde vragen of jij misschien...
Wat moet ik ?? vroeg ik, alsof ik haar niet begreep..
ehh nou misschien wil jij mij ontmaagden zei ze met blozende wangen..? Ik zal er met niemand over praten hoor zei ze.. Even dacht ik dat ik droomde maar voordat ik goed en wel ja kon zeggen drukte ze haar jonge mondje op de mijne en duwde ze haar tong bij mij naar binnen..Ik beantwoorde haar zoen gretig en voelde mijn pik groeien.. Wauw dacht ik een 17 jarig meisje dat door mijn ontmaagd wil worden, dit moet een droom zijn..
Een droom was het niet want ik voelde wel degelijk haar hand over mijn kruis wrijven en ze probeerde mijn gulp los te krijgen..Ik hielp een handje en liet mijn broek een stuk zakken.. Nu lag ik daar in de bosjes op een kleedje met mijn broek half op mijn knieen en een jonge meid die mijn stijve pik in haar hand hield..
Zo, zei ze, die is wel wat groter dan die van mijn vriendje..Dit is ook niet voor het eerst hoor , met hem heb ik ook al van alles gedaan behalve neuken helaas, maar dat ga wij nu doen .. toch?? Ik kon geen woord meer uitbrengen toen zei mijn pik in haar mond liet verdwijnen en mij vakkundig begon te pijpen..... Hemels was het..
Ik kon er niet meer tegen en al gauw wilde ik dat jonge ding op mijn penis spiesen..Doe je broek uit fluisterde ik en ze gaf gewillig gehoor.. In de Schemering zag ik hoe haar string uit ging en een heerlijk jong kutje met een klein plukje haar tevoorschijn kwam..Mijn hand reikte naar haar benen en zei kwam naast me staan met haar benen iets uit elkaar. Mijn vingers gleden tussen haar benen door en ik voelde de nattigheid tussen haar benen vandaan lopen..Man wat was deze meid geil. Ik vroeg haar te gaan liggen en haar benen uit elkaar te doen.. dit deed ze.. Ik had nu uitzicht op een jong glinsterend kutje wat hoorde bij een maagdelijke mooie meid van 17.. Ik wist niet wat me overkwam, maar ik nam me voor om haar eerste keer zo bijzonder te maken dat ze het nooit meer zou vergeten.
Ze zuchtte diep en zei: Doe het alstublieft ik wil het voelen...
Ik manouvreerde mijn superharde pik voor haar kutje en keek haar diep in haar ogen terwijl ik mijn eikel tussen haar lipjes probeerde te persen.. Ze kreunde wat en ik vroeg gelijk of het allemaal goed ging.. mm ga maar door kreunde ze en beet op haar onderlip..plotseling gleed ik met mijn hele paal naar binnen .. aaah aauw kreunde ze en ik trok snel weer terug, ga verder dan zei ze... doe het maar neuk me zoals het hoort.. toen hield ik het niet meer en duwde mijn lul zover als het kon in dat kleine natte kutje.. ik begon te pompen en ze begon er tegen in te rijden...ik lag haar gewoon keihard te neuken daar in de bosjes en kwam toen heftig schokken klaar en spoot mijn sperma diep in haar maagdelijke kutje... Dit had Annemieke nog nooit meegemaakt en lag voor pampus op het kleedje na te hijgen terwijl al het geil uit haar kutje droop..Uit haar tasje haalde ze tisseus en veegde alles schoon..
Hierna hebbe we nog vele malen sex gehad en zelfs een weekend in een hotel gezeten.. Nog steeds neueken we regelmatig als beesten en weet mijn vrouw (nog) nergens van..:-)


Aantal keer bekeken: 25461
Waardering: 6.43 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online