Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Kerstmis.

U leest om dit moment het verhaal Kerstmis gepost door Eefje. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Eefje
Gepost op: 2007-9-3

Verhaal:

Kerstmis
Het was weer eens Kerstvakantie. volgende week zondag was het die avond, die heel speciale avond dat jij cadeautjes mag uitpakken en kadeautjes aan andere mensen mag geven. dit jaar was niet zo ik mocht iemand uitnodigen die op die avond kon komen slapen. maar ja waar vind je zo iemand, ze blijven liever bij hun familie als het kerstavond is. of hun ouders laten het niet toe. ik had dus naar mijn allerbeste vriendin gebeld. haar mama nam op en zei " nee sorry we willen dat ze bij ons blijft" toen heb ik naar alle andere vriendinnen gebeld maar hun ouders zeiden net hetzelfde of ze ging op vakantie. er bleef dus niemand anders over dan een jongen van mijn klas die ik altijd al leuk vond. ik vroeg dus op MSN of hij mocht en wonder boven wonder ging het. ik keek s'nachts al uit naar die avond. en telkens als ik aan hem denk stijgen mijn gevoelens voor hem. een week later was het zover. over een uur zou "Hij" komen. toen hij kwam zei ik dat die even zijn koffers moest wegbrengen. ik botste tegen hem juist onder zo een blaadje die je altijd op de films ziet. weer heel toevallig. hij kwam met zijn lippen op elkaar gedrukt met zijn hoofd voorover gebogen naar mij toe. ik greep mijn kans en kuste hem op de mond. ik zag mijn hele leven aan me voorbij flitensen hoe het zou zijn als hij later mijn man is. toen alle kadeautjes uitgepakt waren en mijn ouders naar bed gingen stopte ik een groot kadeau onder mijn jas hij deed hetzelfde alleen zag ik het niet. toen we onze pyama aandeden en we terug op de kamer kwamen kuste hij met een tongzoen ik gaf hem mijn kadeautje en het was een mooi knuffeltje met i love you op voor het geval dat we verliefd zouden worden. en hij had precies hetzelfde we hebben toen nog gezegd hoe leuk we mekaar vonden en zijn toen gaan slapen


dit is niet echt gebeurd ik hoop dat jullie het leuk vonden

( ik ben de maker van eefje donkerblauw en ik heet ook eefje)

Aantal keer bekeken: 4161
Waardering: 3.65 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online