Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Kijk wat je gedaan hebt!!.

U leest om dit moment het verhaal Kijk wat je gedaan hebt!! gepost door Ik ga dood hier. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: Ik ga dood hier
Gepost op: 2011-6-6

Verhaal:

Kijk wat je gedaan hebt!!
Op een dag was ik aan het niksen, totdat ik in slaap viel. Het was een regelrechte ramp. IK BEGON TE DROMEN! Zo droomde ik dat ik in een klaslokaal vol jongeren van mijn leeftijd zat.
Ik was gekeerd met mijn hoofd naar de computer, dus met mijn rug naar de deur. Op een gegeven moment stapte er een jongen in met een blauw masker - die van zuko van avatar. Hij gaf me een klap in mijn gezicht en rende weg.

Ik werd wakker met een gil en zag het gezicht van mijn vriendin. Ze gilde in mijn hoofd: KIJK WAT JE GEDAAN HEBT!!!
Vanaf die dag heb ik noooit meer geslapen. Nu denk je waarschijnlijk hoe dat mogelijk is. Ik zal het je zeggen: Het is 2 minuten geleden gebeurd.

KLAAR :D

Aantal keer bekeken: 4761
Waardering: 7.44 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online