Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Kinky Ellen.

U leest om dit moment het verhaal Kinky Ellen gepost door Flevoman1962. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Flevoman1962
Gepost op: 2009-2-13

Verhaal:

Kinky Ellen
Ellen keek omhoog. Ze voelde zich goed, prima zelfs. Maar zo voelde zich altjd na een potje vingeren. Jammer dat ze in het nu leefde, anders was ze de geschiedenis in gegaan als de ontdekster van het mastuberen. Ze grinnikte even om de gedachte.
Kreunend rekte ze zich uit. In de spiegel boven het bed, opgehangen door een vriendje, zag ze zich zelf liggen. Armen gestrekt boven het hoofd, borsten met harde tepels, een platte buik en mooie, gladde benen met daartussen een kaal kutje. Bruine ogen en lang blond haar.
Twee avonden geleden was Mark, haar nieuwe vriendje langsgekomen. Hij was in een expirimentele bui. En het was heerlijk, voor herhaling vatbaar.

Ellen vouwde haar handen onder haar hoofd. Ze sloot haar ogen en dacht aan twee avonden geleden terug.

Na het afwassen pakte hij haar beet en kuste haar in de nek. Een plagerig lachje lag op haar mond. "Goh, mark, was het eten zo lekker"?
"Nee, lief, jij bent lekker en ik heb je gemist." Zijn handen gleden over haar lichaam. Het ritselen van haar kleding wond haar op. Ellen draaiede zich om. Ze trok zijn hoofd naar haar toe en kuste hem. Hun tongen kronkelde om elkaar heen. Ze trok zich terug van hem.
"Eerst koffie schat". Haag ogen bleven hangen op zijn kruis. Een dikke bobbel was zichtbaar in zijn broek. Speels sloeg ze zijn handen weg toen hij haar borsten wilde pakken. Zogenaamd boos duwde ze hem in een stoel. Een snelle kus om hem rustig te houden en op naar de koffie machine. "God, wat ben je toch een plaagkop", zei mark.
In de keuken kreeg ze een idee wat ze al vaker had. Snel rende ze haar slaapkamer in en trok van alles uit de kasten. Toen ze klaar was leek het wel of er een bom was ontploft. En mark begon ongeduldig te worden. Hij wilde koffie. "Ellen, kan ik wat voor je doen"?
"Kom zo lieverd." Terug in de keuken pakte ze de koffie en liep de huiskamer in. Mark stikte in een sigaret. "Jezus!"
Ellen las de onverholen bewondering in zijn ogen. Het wond haar op. Mark's ogen gleden over haar slanke lichaam. Toen ze de keuken in ging droeg ze een spijkerbroek en slobber hemd. Nu alleen lingerie, jarretels, kousen en highheels. Het haar hing los over haar schouders.
Ze bukte zich om de koffie neer te zetten, zoals ze had verwacht rolde haar borsten naar voren. Ze zag zijn ademsappel heen en weer schieten. Steels keek ze naar zijn kruis. Hij werd zo te zien een beetje geil van haar. "Volgens mij, mark, wil je geen koffie, maar wil je met mij vrijen he"
Ellen zette haar benen aan weerzijden van zijn benen. Met een hand gleed ze over zijn gulp. "Is dat een knuppel in je broek. Of ben je gewoon blij me zo te zien."
Mark was niet gewend dat Ellen het initiatief nam voor een potje sexen, dat zag hij meer als zijn ding, initiatief nemen voor vrijen. Hij voelde zijn pik pijnlijk knellen in zijn broek. Hij vond haar verleiding leuk en spannend om te ondergaan. Hij hoorde haar in zijn oor fluistere "Ik ga je gebruiken. " Een rilling van verwachting ging over zijn rug.
Nog steeds stond ze wijdbeens voor hem. Ze pakte zijn hoofd en kuste hem diep. Ze knoopte zijn overhemd open en streelde zijn tepels. Ze kuste hem in de hals. Hij sloeg zijn armen om haar heen en kuste haar waar hij maar kon. "Je wordt geil van me, he, mannetje."
"Ja, "hijgde hij. "Ja, je maakt me geil. De hele dag aan je gedacht, god wat ben je een lekkere meid."
Ellen trok hem overeind. "Meekomen jij."

In de slaapkamer pakte ze een blinddoek en deed hem die om. Hij protesteerde, Ellen knoopte snel zijn broel los en toen was hij stil. Ze draaide hem en duwde hem voorzichtig op het bed. Hij lag op zijn rug, hoorde van alles, zag niks en zijn pik stond rechtop en klopte van verwachting.
Mark hoorde geluiden die hij niet kon thuis brengen. Het bed bewoog, haar lichaam raakte hem aan. Ze was met iets bezig boven zijn hoofd. Toen pakte ze zijn handen en voor mark het wist waren zijn handen boven zijn hoofd geboeid.
Ellen gleed naar beneden en vroeg hem zijn kont op te tillen. Ze trok zijn broek uit.
Hij voelde iets koels op zijn pik. Een prettige gewaarwording voor zijn oververhitte apparaat. " Als je stop zeg maak ik je los en doe dan je blinddoek af." Haar stem zweefde naar hem toe.
"Ga door, dit is anders, maar wel leuk"
Iets zachts streelde over zijn buik richting zijn pik, gleed er langs naar de binnenkant van zijn benen. Het duurde een hele tijd voor het zachte gestreel weer richting zijn pik ging. Hij voelde zijn pik schokjes maken, hoorde de stem van Ellen. "Mmmm, een pik die er zin in heeft."
Het zachte voorwerp werd rondgedraaid rond zijn pik, voorzichtig over zijn strakke ballen. Hij kreunde licht.
Toen, eindelijk, werdt zijn pik geaaid. Mark hijgde van opwinding. "Hee, mark, schatje, ik zie een beetje voorvocht van je."
"Jezus, wat doe je toch met dat ding?"
"Welk ding?" Vroeg Ellen onschuldig. Hij voelde de streling nu op zijn buik. "Dit bedoel je?" Plagerig streelde ze zijn tepels.
"Ja, dat bedoel ik."
Hij hoorde haar lachen. "Zeg ik lekker niet."
Opnieuw raakte het zachte voorwerp zijn pik aan, gleed over zijn eikel. Hij hoorde haar rommelen en toen voelde hij hoe zei iets om zijn pik bond. "Schat, wat doe je"? Ze kuste hem licht op de mond en streelde zijn pik met haar vingers. "Ik heb je pik afgbebonden anders kom je te snel klaar als ik je straks afzuig."
Zijn keel werd droog. Overal werd hij door Ellen gekust. Haar haren streelde zijn buik. "Ik ga je pijpen", zei ze. Ellen zag het effect van haar woorden. Zijn pik werd groter en harder, zijn ademhaling ging gejaagd. Zijn lippen gingen van elkaar, net als haar kutje die wat open stond.

Met het puntje van haar tong gleed ze over zijn schacht. Onder de top van zijn lul stopte ze en gleed weer naar beneden. Ze hoorde zijn onregelmatige ademhaling. Sabbelend aan zijn ballen streelde ze met een hand zijn harde lul. Ze keek naar zijn reactie toen ze zijn eikel zag.
Paars, opgezwollen en het spleetje open. Ze zag zijn buik samen trekken en zijn heupen kwamen omhoog. Snel liet ze los. Hij kreunde van frustratie. Hij rukte aan zijn boeien. "Godgloeiende.....!"
Ellen kuste hem, haar tong speelde met de zijne. Een hand lag op zijn ballen. Ze voelde dat hij rust nodig had en liet hem los. Ze ging de kamer uit en kwam even later terug. Hij hoorde iets rinkelen. Toen deed ze de blinddoek af. Mark knipperde tegen licht.
Ze hield een glas wijn omhoog, "Wil je?"
Hij schudde met zijn armen ten teken dat hij niets kon. Ze glimlachte naar hem, "mondje open en slikken schat." Ze zette voorzichtig het glas aan zijn lippen en liet hem drinken. Ze ging naast hem liggen.. Ze streelde hem. Hij draaied zijn hoofd naar haar en traag circelde hun tongen om elkaar heen. Ze proeften de wijn van elkaars tong.
Ze duwde en trok net zo lang tot ze allebei op hun zei lagen met hun gezichten naar elkaar toe. Traag trok ze hem af. " Ik krijg hier een nat kutje van, " ze voelde het effecht van haar woorden. Hij stoote naar haar toe. Ellen trok zich speels terug.
"Luister kreng,. als ik los kom ben ik nog niet klaar met jou" Hij grinnikte.
"Dan is het maar goed dat je nu vastgebonden bent, schatje. Je gaat lief me kutje likken." Ellen drukte haar kutje tegen zijn gezicht. Mark opende zijn mond en proefde haar sappen. Zijn tong gleed over de gewollen kutlipjes. Haar kutje stond open en het puntje van zijn tong gleed naar binnen. Ondertussen sabbelde ze tevreden aan zijn lul.
Ze voelde zijn tong over snel haar klit glijden in een gek makend ritme. Haar hoofd bewoog sneller op en neer over zijn harde staaf. Mark, toch al voldoende gepijpt, kreeg het moeiljk. "Ik kom," kreunde hij.
"Bef me klaar dan mag je in mijn mond komen."
Mark ging aan het werk en al gauw voelde Ellen haar orgasme komen. De druppel was zijn tong cirkelend over haar klitje. Ze drukte haar kut tegen zijn gezicht aan terwijl ze hard kreunend klaar kwam. Na dat ze even was bijgekomen likte ze zijn gezicht schoon van haar sappen.
"Jou beurt om te komen, " zei ze. Ze pakte zijn harde pook vast en boog zich voorover. Nam zijn leuter in haar mond en voelde onmiddelijk hoe hard hij was. Mark had heel weinig nodig. Dat realiseerde zij zich.
Even liet ze hem uit haar mond ontsnappen. Toen zette ze haar lippen tegen zijn paarse eikel en zoog. Ze keek hem aan terwijl ze hem zoog. Mark's adem ging onregelmatig. Hij kreunde haar naam.
Ellen liet de pik helemaal in haar mond glijden. Met haar tong steelde zijn eikel en omvatte met haar hand zijn ballen. Ze voelde hoe zijn ballen verstrakten en proefde zijn zaad. Hij kreunde hard toen hij klaar kwam.


Ellen schrok wakker uit haar mijmeringen. Ze voelde de vochtigheid tussen haar benen.. Ze zou hem vandaag bellen dan kon zij vanavond geboeid worden, kijken hoe hij dat zou vinden. En mischien was hij wel een blijvertje. Maar eerst - ze gijnsde naar haar spiegelbeeld - even met de vibrator spelen.
Aantal keer bekeken: 17544
Waardering: 8.38 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 38 bezoekers online