Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Kirazli Koyu,Nurgus.

U leest om dit moment het verhaal Kirazli Koyu,Nurgus gepost door polat. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: polat
Gepost op: 2011-5-14

Verhaal:

Kirazli Koyu,Nurgus
Op een dag,Kwam een man rond de 30 jaar van de bergen naar huis.Hij woonde in een dorpje in Erzurum,een Turkse stad. die dag toen hij terug kwam hoorde hij allemaal geluiden het leek wel schreeuwende meisjes hij trekte er niks van aan en liep verder toen hij thuis was ging hij naar zijn tuin hij ging kijken of de oogst gegroeid was op dat moment zag hij een witte man op een paard met een achterstevoren hoofd het was een djinn hij keek geschrokken naar het hoofd maar de man op het paard reed snel voorbij.

Aantal keer bekeken: 2511
Waardering: 2.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online