Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Korte verhalen.

U leest om dit moment het verhaal Korte verhalen gepost door chiara .v.. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: chiara .v.
Gepost op: 2009-9-6

Verhaal:

Korte verhalen


Korte verhalen

Glimlach van Noa.
Noa zat op een bankje in een bos. ze was aan het smsen met haar vriendin Nienke.
ze vond het zo grappig wat ze stuurde dat ze begon te lachen. een jongen zei opeens je hebt een glimlach van edelsteen. Noa schrok en haar glimlach verdween even maar hij dook terug op omdat ze de jongen zag. wie ben jij? vroeg Noa. ik ben Melvin. ik ben Noa. zo,n glimlach heb ik nog nooit gezien. je straalt als je lacht. en ik zie alleen maar edelstenen voor mij als je lacht. dank u maar mijn vriendin lacht hetzelfde hoor. dat denk ik niet. niemand heeft zo,n mooie lach. ik heb nog nooit zo,n mooie lach gezien. als jij het zegt zal het wel waar zijn. Melvin kwam aan haar wang.

Ik voelde me zo rot!
Mijn vriendje had het juist uitgemaakt omdat zijn ouders het niet goed vonden (hij was namelijk 5jaar ouder als mij). En ik lag nu in mijn bed zakdoeken vol te snotteren en mij vol te proppen met alles dat eetbaar en zoet was. Deze periode duurde niet lang, ik stond al snel weer bij mijn beste vriendin voor de deur. Deze beste vriendin was namelijk wel de stiefzus van mijn ex vriendje. Op dit moment was ze wel bij haar mama (het was bij haar papa dat mijn ex vriendje woont). Dagen kropen voorbij en ik voelde me nog altijd rot omdat ik en m'n vriendje uit elkaar waren. Ik wist niet hoe hij zich erbij voelde, want ik had sinds de breuk niks meer van hem gehoord. Ik durfde hem ook niet meer bellen of opzoeken, want zijn mama en de papa van mijn beste vriendin (dus zijn stiefpapa) wouden dat ik een tijdje niet meer langs kwam.
Vandaag kwam mijn beste vriendin slapen (die stiefzus van mijn ex weet je nog). We lagen samen een film te kijken tot ze opeens zei: ik moet je iets vertellen. Ze vertelde mij dat ze in haar bed lag en dat haar stiefbroer (dus mijn ex vriendje) bij haar in bed kroop en haar overal begon te knuffelen. Zij had natuurlijk zo snel mogelijk gezegd dat hij beter weg kon gaan. Toen mijn beste vriendin me dit vertelde begon ik te rillen over heel mijn lichaam! Het was al erg genoeg voor mij dat hij al terug met andere meisjes lag te knuffulen maar dan nog wel met mijn beste vriendin, zijn stiefzus en dan is mijn beste vriendin ook nog is 5jaar jonger als hem!
Sindsdien ben ik zo kwaad op hem omdat mijn beste vriendin dacht aan zelfmoord door dit voorval. Toch ben ik nog steeds zeer droevig omdat we ooit uit elkaar zijn gegaan. Soms vraag ik mij af waarom ik nu altijd zo'n dingen meemaak en er mensen rondlopen dat veel minder problemen hebben als ik. Ik vraag mij af of het nu aan mij ligt of het gewoon het lot is.
waarom jij ?

verloren liefde
Ik blijf vandaag bij Steffi slapen. We gaan morgen ons rapport halen. Het is de eerste keer dat ik bij Steffi blijf slapen, maar ik ken haar vader en stiefmoeder wel al. ‘s Avonds belde ik aan en Steffi haar stiefbroer, Kim, deed open. Ik vind hem een zeer mooie jongen. Ik en Steffi gaan buiten zitten om een ijsje te eten. Ik vertel Steffi dat ik Kim (haar stiefbroer) een zeer mooie jongen vind. Ja, dat vind ookgiechelde Steffi. En plots stond Kim daar zonder T-shirt aan. Hallo zeggen ik en Steffi in koor. Stoort het jullie als ik even een sigaret kom roken? zegt Kim. We hebben nog heel de avond verder gepraat. Na een uurtje zegt Steffi: laten we naar de tent gaan. Kim kroop mee in de tent en we lagen lekker dicht tegen elkaar aan. Plots zei Kim: laten we gaan slapen. Het was al zo donker dat we niks meer konden zien. Opeens voelde ik Kim over mijn arm strelen. Dit duurde maar twee seconden. Maar toen begon ik zijn hand te strelen en hij pakte mij vast. Na een halfuurtje begon hij mij ook te kussen. Ik had het gevoel dat ik begon te zweven! We hebben de hele nacht in elkaars armen gelegen en elkaar gestreeld. Maar rond drie uur ‘s nachts wou Steffi naar binnen, het begon namelijk emmers water te regenen. Toen ik en Steffi droog op haar kamer zaten en Kim naar zijn eigen kamer was gegaan vertelde ik aan Steffi wat er gebeurd was. Ik kon van haar gezicht aflezen dat ze het niet fijn vond dat ik hem gekust had, maar ze zei dat ze het niet erg vond. Ze riep kim om te vragen of dit waar was. Toen werd ze wel kwaad. Kim was namelijk 19 jaar en ik 14. Kim gaf me nog snel een kus en een knuffel en ging terug naar zijn kamer. De volgende ochtend moesten ik en Steffi vroeg op om ons rapport te gaan halen. Ik zei snel dag tegen Kim, maar had geen tijd meer om hem een kus te geven. In de middag ging ik weer naar Steffis thuis. Toen we op de bus naar haar thuis zaten belde Kim mij. Hij vertelde mij dat hij al de hele dag aan mij had zitten denken en dat hij gisteren avond zalig vond. De dagen vlogen voorbij ik en Kim zagen elkaar altijd heel even als ik bij Steffi was. We besloten om eens af te spreken.
Ik ging de roltrap op bovenaan stond hij. (Steffi was ondertussen op vakantie vertrokken naar Italië en zou 20dagen weg blijven.) In mijn ogen zag hij er perfect uit! We hebben gepraat over ons en wat er nu zou gebeuren. We hebben veel geknuffeld en gekust en toen heeft hij mij naar huis gebracht. Hij stuurde dat hij verliefd op mij was en hij mij heel mooi vind. Maar de dag erna heeft hij aan zijn ouders verteld dat ik en hij iets hadden samen. Zijn ouders gingen hier helemaal niet mee akkoord en Kim stuurde mij dat we elkaar beter even niet zagen. Maar drie dagen later had hij er al spijt van ik zou bij hem gaan slapen.
Ik lag in zijn armen en zei dat ik hem zou missen, want ik vertrok morgen voor een week naar Frankrijk. Hij zei dat hij mij ook zou missen en dat we nog een keer moesten afspreken als ik terug was. Maar toen ik terug kwam van vakantie verliep het helemaal anders ik kreeg een sms dat het hier moest stoppen. Dat hij geen nood meer aan mij had. Ik was zo kwaad op Kim maar terwijl ook zo droevig omdat ik super verliefd op hem was. Dagen kropen voorbij. Ik had slaap problemen en durfde aan niemand te vertellen wat ik voelde. Steffi kwam terug van vakantie en ik vertelde haar dat ik kwaad was op Kim, maar vertelde haar uiteraard niet dat ik er kapot van was. Ik vroeg aan Steffi of ik bij haar mocht komen slapen, maar dat mocht niet van haar ouders. Ze wilden niet dat ik Kim nog zag. Dit maakte mij nog droevig. Toen begon Steffi ook nog raar te doen en vanaf toen was alles te veel voor mij. Ik zat in een depressie en sliep veel te weinig. Ik durfde natuurlijk aan niemand vertellen hoe ik mij voelde. Maar voor sommigen begon het wel op te vallen dat er iets scheelde met mij. Dit was het einde van mijn leven. Toen was alles zwart het was voorbij.

Wat is vreemd?
Bij ons in de straat woont een vreemde man.
Hij heeft lang krul-lend haar en doet alles op zijn fiets.
Gis-ter-en-mor-gen zag ik hem weer op zijn fiets weggaan.
Hij had zijn haren in een staart en ondanks dat het heel mooi weer was
ook zijn hand-schoe-nen aan gedaan.
Ook droeg hij een zwarte lange jas en keek jij bang om zich heen.
Ik zat achter het raam van mijn slaapkamer stiekem te kijken.
Opeens keek hij naar mijn raam.
Gauw heb ik mij toen achter het gordijn verstopt.
Pfff, net op tijd volgens mij heeft hij mij niet gezien.
Daarna ben ik huiswerk gaan maken en heb ik niet meer aan die vreemde man gedacht.
Maar om 8 uur s ávonds zie ik hem weer terugkomen op zijn fiets.
Ach-ter-op zijn fiets had hij nou een hele grote tas staan .
Voor zijn huis stapt hij af en tilt de tas van zijn fiets.
Nou ,nou volgens mij is die tas zwaar want hij kijkt er erg moei-lijk bij.
Ook nou kijkt hij weer bang om zich heen.
Als hij naar binnen is ga ik naar be-ne-den om tv te kijken.
Op televisie hebben wij gekeken naar Netwerk.
Niet dat ik dat graag kijk maar mijn papa wou dat graag zien.
Daar ging het over dieven en diefstal.
Ook werd er verteld dat een dief meestal zwarte kleren aan heeft en hand-schoe-nen.
Dan opeens gaat er een bel-le-tje bij mij rin-ke-len.
Zwarte kleren, handschoenen aan!!!!
Dat heeft die vreemde man bij ons in de straat ook altijd .
Zou het een dief zijn.
Wel raar een dief op de fiets.
Weet je wat dacht ik toen morgen ga ik eens stiekem bij hem kijken als hij weg is.
De volgende morgen ging hij weer heel vroeg met zijn fietsje weg en ook nou had hij weer zijn zwarte jas aan en handschoenen aan.
Gauw ben ik naar be-ne-den gegaan en ben naar zijn huis gelopen.
Voor het huis keek ik eerst om mij heen of nie-mand mij had gezien.
Nee ,gelukkig niet.
Toen ben ik gauw achterom zijn huis geslopen.
Daarna heb ik stiekem door het raam gaan kijken.
Weet je wat ik in de woonkamer zag staan?
Heel veel zwarte grote tassen .
Diezelfde als hij gisteren ook had mee-ge-no-men.
Wat zou er toch in die grote tassen zitten,dacht ik op dat mo-ment.
Voor-zich-tig probeerde ik of de deur open ging.
En jawel hoor de deur ging open.
Langzaam ben ik naar binnen gelopen .
De eerste tas die ik tegen kwam heb ik open gemaakt.
Weet je wat er in die tas zat.
Allemaal knuffels grootte en kleine in all-er-lei kleuren.
Toen hoorde ik de voordeur open en dicht gaan en ben ik gauw naar buiten gegaan.
Voorzichtig heb ik nog gekeken door het raam.
O jee toen zag ik dat ik ver-ge-ten was om de tas weer dicht te maken.
Maar gelukkig hij ziet het niet want hij heeft het veel te druk met het ver-sle-pen van weer een zwarte tas.
Zou daar ook weer zoveel knuf-fels in zitten.,dacht ik toen .
Dan kijkt hij omhoog en kijkt hij mij recht aan.
Toen ben ik gauw naar huis gerend.
Thuis was niemand en ben ik op mijn kamer gaan zitten .
Daarna ging de voordeur bel.
Door het raampje van de deur zag ik dat het die vreemde man was.
Wat zou hij komen doen? Had hij mij gevolgd?.
Nee, ik wou de deur niet open maken .
Maar hij bleef maar bellen.
Ook riep hij ik doe je niks ik wil alleen maar met je praten.
Voorzichtig heb ik toen de deur open gemaakt.
Hij keek mij aan en vroeg,waarom stond jij door mijn raam te kijken.
Ik zei, zomaar meneer.
Nee dat geloof ik niet want je ben ook binnen geweest want ‘n tas stond open.
Je mag niet zomaar bij vreemde mensen het huis binnen lopen en aan zijn spullen komen,zei hij toen.
Dat weet ik maar u gedraagt zich zo vreemd u heeft altijd een zwarte jas en handschoenen aan.
Die zwarte jas heb ik aan omdat ik die mooi vind en die handschoenen om dat ik een allergie heb voor stof.
En waarom heeft u zoveel knuffels in die tassen,vroeg ik toen brutaal.
Die verzamel ik op scholen en bij mensen thuis en die gaan dan naar armen kinderen in de derde wereld zei hij toen.
Toen ik dat hoorde kreeg ik een heel rood hoofd .
Ik weet ,zei die vreemde man toen dat jullie kinderen mij maar een vreemde man vinden.
Misschien ben ik dat ook wel maar ik bedoel het alleen maar goed.
En wat is vreemd tegenwoordig zei hij toen.
Daarna is hij weggelopen naar zijn huis.

Nu als ik hem tegenkom zeg ik hem vriendelijk hallo .
Ook heb ik hem ook al een zak met knuffels gebracht die ik nog op zolder had liggen.
Nee, ‘n ding heb ik daar van geleerd oordeel niet te snel over mensen .
Ze zijn niet altijd zoals je denkt.


Aantal keer bekeken: 8493
Waardering: 3.51 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online