Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Krolyn het vreemde meisje.

U leest om dit moment het verhaal Krolyn het vreemde meisje gepost door Joseline Hogeberg. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Joseline Hogeberg
Gepost op: 2011-7-12

Verhaal:

Krolyn het vreemde meisje
Er was een een jongen met de naam Hans.
Hij zat op school en keek door het raam. ZIjn vrienden waren propjes aan het gooien ,naar Krolyn de raarste meid hui de klas. Krolyn was raar en ze praate nooit. NA school gingen Zijn vrienden met hem mee naar huis. " Hansje! Ben je thuis liefie?" " Hahaha" ZIjn vrienden lachten zich dood.!!! Ze gingen naar zijn kamer en zijn vriednen mochten blijven logeeren!! " Je bent egt een poezie zeg!!" zediden zijn vrienden. " Je durft Vast ook geen Geesten op te roepen. ZIjn Moeder kwam naar bo ven en zij tegen Hans dat Krolyn was overleden! :O Ze schrokken wel!! HAns en zijn vrienden besloten hun exuus aan te bieden en gingen haar oproepen!!! Om 12 uur klwam er een windvlaag en Krolyn Kwam naar binnen. Ze schrooken heel erg!! Ze was boos en maakte hans's vriednen dood. pakte hans hand en ze zweefden samen weg!!

Niemand Heeft ook nog iets van hand gehoort!!!!!!\
Aantal keer bekeken: 2499
Waardering: 3.18 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online