Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

LANGEAFSTANDSLIEFDE deel 1.

U leest om dit moment het verhaal LANGEAFSTANDSLIEFDE deel 1 gepost door Jim & Eline. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Jim & Eline
Gepost op: 2012-10-7

Verhaal:

LANGEAFSTANDSLIEFDE deel 1
Het begon allemaal een paar jaar geleden. Toen we allebij nog schattige kleine mensjes waren van tien jaar oud die nog habbo speelde. Voor de mensen die et niet weten het is ee online spel waarbij je een lelijk vierkant poppetje speelt die met andere lelijke vierkante mensen kan praten. Je kan je eigen kamer maken en andere kamers bezoeken.

Ik logde weer in op habbohotel. En ik ging in mijn kamer zitten en ik maakte een event aan zodat andere mensen naar mijn kamer kwamen en met mij konden praten. Binnen enkele minuten stroomde mijn kamer vol met vierkante virtuele poppetjes. We begonnen een gesprek over onze hobbys ( ik weet het erg origineel maar we waren 10 ) ik vertelde dat ik veel tekende en dat ik aan graffiti deed. Een meisje zij dat ze Eline heette en in groningen woonde. Ik vertelde haar dat ik in Amsterdam woondde en ik vroeg of ze daar wel eens geweest was. Ze zij nee. Ondertussen waren alle andere mensen al weg en wij praatte verder. We bouwden een vriendschap op en na een paar maanden gepraat te hebben vertelde we elkaar ook dingen waar we mee zaten. Het klinkt heel raar maar ik begon haar leuk e vinden na twee jaar. We hebben vier jaar een habbo vriendschap gehad. Toen ik 15 was was zij 13. En zij vond mij ook leuk. We wisselde msn uit en telefoonnummers en we smste. Ik merkte dat ze heel onzeker was. Ze cijferde zichzelf weg. En ze vertelde dat ze zichzelf soms sneed. Ik probeerde haar te helpen maar op afstand is dat heel moeilijk dus we wouden afspreken. Zij vroeg het aan haar ouders maar het mocht niet. Mijn tweelingzus was ook al bevriend met haar geraakt en samen bedachten we dat ik daar heen moest gaan. Dus ik ging met de trein naar groningen. Op het station belde ik haar.

Ik kwam nwt terug van school. Ik had een lange dag gehad en ik had afgesproken met een vriendin. Ik had haar verteld dat ik een leuke jonen via internet ontmoet had. Hij heette jim. We waren van plan om te kijken of hij op msn zat en dan een foto te vragen toen ik opeens mijn helefoon hoorde gaan. Mijn vriendin lisa pakte mijn telefoon en begon hysterisch te gillen JIM hij belt je!! Hij had me nog nooit gebeld dus ik nam een beetje zenuwachtig op. "hee met jim ik sta op het station van groningen" volgens mij was ik een minuut stil. "euh.. Ben je er nog" vroeg hij ik zij dat het station heel dicht bij was. Dus even later stapte ik vol zenuwen op de fiets. Lisa fietste mee. Toen we langs haar huis kwamen vroeg ze of ze naar huis moeat gaan zodat ik even met hem alleen kon zijn. Daar was ik wel blij om. Dus ik fietste de laatste tien minuten alleen naar het station. Daar belse ik hem. Hij stond op perron 12. Dus ik vroeg aan iemand waar dat was en ik liep er heen. Ik zg een paar mensen staat een meisje met kanl rode schoenen, een heel knappe lange jongen met een vale spijkerbroek en bruin haar en een blonde jongen met een grote bril en een polo aan. Die laatste jongen liep op me af. Ik dacht: dat is hem dus. Toen hij voor me atond zij hij: weet je waar perron 3 is? Ik zij dat ik het niet wist. Even later liep de jongen met het bruine har op me af en vroeg of ik Eline was. Toen ik ja zij gaf hij me een zoen op me wang en zij at hij jim qaa maar dat ik dat waarschijnlijk al door had.
Word vervold als het gewaardeerd wordt

Aantal keer bekeken: 6078
Waardering: 6.82 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5175
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online