Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Landhuis Eros..

U leest om dit moment het verhaal Landhuis Eros. gepost door Isabelle. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Isabelle
Gepost op: 2007-8-26

Verhaal:

Landhuis Eros.
Hallo, mijn naam is Isabelle. In de zomer van mijn zestiende levensjaar werd ik verplicht vier weken naar een meisjesinternaat gestuurd in het zuiden van Belgïe. Het bleek een kast van een landhuis te zijn, afgelegen in een groot bos aan de rand van een dorpje. Mij was verder niets verteld en ik begreep ook niet wat er van mij verwacht werd toen ik, met koffers en al, in de sombere hal de nadenkende stilte van het huis in mij opnam. Het was al laat in de middag. Een vrouw bracht mij naar een kamer en vroeg mij plaats te nemen op een stoel vlak voor een enorm hemelbed. Iets later ging een tussendeur open en verscheen een dame van begin veertig die zich voorstelde als Madame Elise. De andere vrouw bleek Hélène te zijn en deze kreeg de opdragt mij geheel uit te kleden en in de juiste houding op het bed te leggen. Ik schaamde mij dood. Waarom moest dit? Maar ik was zo zenuwachtig dat ik er niets van zei en alles gelaten over mij heen liet komen. Ik moest op mijn rug met mijn knieën gebogen en mijn benen gespreid gaan liggen.
Nou, hier lag ik dan! Naakt, in een vreemd huis met twee vrouwen die mij van top tot teen keurend bekeken. Mijn poesje lag wijd open en ik schrok mij rot toen Madame zonder waarschuwing een vinger tussen mijn schaamlipjes duwde en zo mijn nauwe schede in propte. Ik kreunde zachtjes. "Ontspan maar, liefje! Ik kijk alleen of je nog niet bent geplukt." Geplukt? Waar had die vrouw het over?
Met een verrukt kreetje keek Madame naar Hélène en trok haar vinger uit mijn kutje. "Een waardevole aanwinst!", ze greep en handoek en wreef haar vinger droog. "Geef haar maar Monique." En zonder een woord te zeggen verliet Madame de kamer.
Hélène glimlachte tevreden en trok aan een kord vlak naast het bed. Een aantal minuten later liep, zonder te klopen, een meisje van mijn leeftijd binnen. "Monique, dit is Isabelle en jij mag haar bedienen." Met een snelle beweging greep Hélène een plukje schaamhaar en hield dit zachtjes vast tussen duim en wijsvinger. "Bereid haar voor zodat ze klaar is met het avond eten." Ook zij verdween zonder nog een woord de deur uit.
Verlegen sloot ik mijn benen en kwam snel overeind maar Monique keek mij lief aan en duwde mij met zachte hand terug in de kussens. "Je mag nog even blijven liggen, meisje." Snel verliet zij de kamer en kwam terug met een kom water en een bakje waarvan ik de inhoud niet kon zien. "Open je benen maar weer, dan kan ik je helpen om je poesje mooi kaal te scheren." Verbijsterd gaf ik automatisch gehoor aan haar opdracht en voelde een warm doekje over mijn venusheuveltje gaan. Ik probeerde de ontspannen en sloot langzaam mijn ogen. Monique streek zachtjes over mijn huid met iest dat een raspend geluid maakte. Het zachte gekietel van haar vingers op mijn schaamlipjes liet een rusteloos gevoel achter in mijn buikje. Het was... het was lekker!
Vervolgens moest ik naar de badkamer waar tot mijn verbasing een vol bad op mij stond te wachten. Het warme water voelde heerlijk aan. Ik was al die tijd zo gespannen geweest dat mijn pijnlijke spieren langzaam loskwamen. Monique begon mij in te smeren met een heerlijk zeepje en gebruikte haar handen om overal te komen. Mijn nek ruste op een opgevouwen handoek en met gesloten ogen liet ik de stilte op mij inwerken. Oh wat die magische vingers met mij deden! Ik was toen nog onschuldig en begreep niet wat er met mijn lichaam gebeurde maar toen het meisje over mijn borstjes wreef en in die harde tepeltjes kneep ontsnapte mij een zacht gehijg die geleidelijk harder werd toen ze zwijgzaam haar handen liet zaken over mijn buikje en tussen mijn roomblanke dijen. Als vanzelf ging ik zo liggen dat haar vingers overal bij konden en toen ik haar tussen mijn lipjes voelde glijden besefte ik pas wat er daar was gebeurd. Ik was kaal en glad! Ik kreunde luid en hoorde Monique: "Good zo meisje, good zo!" zeggen. "Kom nu maar uit bad en ga na het afdrogen weer op bed liggen."
Als in een roes stond ik op en samen haalde wij het vocht van mijn huid. Eenmaal op bed gaf Monique aan dat ik zover mogelijk op het voeteneinde moest komen liggen. Gehoorzaam deed ik wat ze opdroeg. Ik kreeg een aantal kussens in mijn rug zodat ik half zittend lag. Monique plaatste een stoel voor het bed en ging er op zitten. Toen greep ze mijn voeten en zetten ze ieder op een armleuning. Mijn kutje lag weer helemaal open en met blozende wangen keek ik naar het plafon van het bed en zag daar een grote spiegel. Het was niet netjes om mijn naakte lichaam zo te zien liggen en toch kon ik niet stoppen met kijken. Ik gleed met mijn vingers over de romige huid van mijn jonge borstjes en kneep in mijn piepkleine tepeltjes en weer begon ik te hijgen. Monique was ik glad vergeten totdat ik iets warms en vochtigs op mijn gevoelig poesje voelde duwen. Haar rose tongetje floepte over mijn spleetje terwijl haar mondje zich dicht tegen mijn kutje drukte. Oh! Wat heerlijk! Toen raakte ze iets dat zo gevoelig was dat ik er om moest gillen. Als vanzelf bewogen mijn heupen zich tegen haar snoetje en een heet kloppend gevoel verkrampte mijn dijen en kleine ritmische stootjes. Ik begon luidkeels te jammeren toen ze zich vast zoog aan het genotsknopje die Monique me net had laten ontdekken. Het meisje greep mijn dijen en drukte ze zo ver mogelijk uit elkaar toen ik al gillend voor het eerst in mijn leven klaarkwam! Verkrampt in ruwen schokken genoot mijn lichaam na toen Monique opstond en haar gezicht afdroogde. Ze keek me glimlachend aan en zei: "Welkom in het landhuis Eros, de school waar je de komende weken genot zal leren krijgen door het aan anderen te geven!" Langzaam sloten mijn ogen zich en ik viel in een ontspannen slaap.
Monique bedekte mij en keek op de klok. Ze zou me maar een uurtje laten slapen. Madame Elise verwachte mij die avond nog.

Als je meer wilt weten over mijn avonturen van die zomer, stem mij dan snel naar een negen! Het volgend genot laat dan niet lang op zich wachten!

Aantal keer bekeken: 31635
Waardering: 8.98 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online