Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Laroosje.

U leest om dit moment het verhaal Laroosje gepost door ZoeeeXx. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: ZoeeeXx
Gepost op: 2008-11-29

Verhaal:

Laroosje
Laroosje is een meisje met een pop. Laroosje neemt de pop overal mee naar toe, ze zijn altijd bij elkaar. Op een dag is Laroosje buiten aan het spelen en haar pop ligt daar aan de zijkant van de weg. Als Laroosje word geroepen door haar moeder voor het eten, gaat ze naar binnen maar vergeet ze haar pop. 's Avonds als Laroosje in bed ligt bedenk ze zich dat de pop nog buiten ligt. Maar ze durft niet uit haar bed te komen. Ineens hoort ze de voordeur van het huis opengaan. Dan hoort ze een stem. "laroosje, ik sta bij de voordeur, je hebt mij buiten laten liggen!" Laroosje word bang, dat was de pop. Dan hoort ze de stem weer. "Laroosje, ik sta op de eerste trede van je trap!" ze hoort geklop van de voetjes op de trap. "Laroosje, ik sta voor de kamer van je ouders!" De deur gaat open en dicht, "Laroosje, ik heb je ouders vermoord!" Ze hoort weer de voetjes maar nu in de gang. "Laroosje, ik sta voor jouw kamer deur!" Ze ziet haar deur open en dicht gaan, en Laroosje duikt onder haar dekens. "Laroosje, ik sta naast je bedje!" laroosje kruipt nog dieper onder de dekens, "Laroosje..."

Het laatste wat ooit is gehoord is een harde gil van Laroosje..

Aantal keer bekeken: 3320
Waardering: 6.82 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online