Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Lekker en stout.

U leest om dit moment het verhaal Lekker en stout gepost door Onbekend. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Onbekend
Gepost op: 2009-6-16

Verhaal:

Lekker en stout
Sara was een meisje van 20. Ze had een vriendin van 19. ze waren beste vrienden. En Sara, ging op bezoek bij Nina ( de vriendin ) Nina keek, en zei 'niemand is thuis. wil je ff komen moet je wat vertellen' Sara knikte en liep mee. Nina had een String aan en een bh. ik weet niet wat ik aan moet doen. Sara keek haar aan. Nina zit naast haar en keek haar met een gaile blik aan. Ze wreef over sara been. Nina keek haar weer met een stoute blikje. Weet je, me ouders zijn niet thuis dus wil ik dit doen. Ze zoent Sara met haar tong. En deed langzaam Sara kleren uit. En toen deed nina haar eigen string en bh uit. Sara keek haar aan en zei: lekker met je C borstjes. Lig eens. zei nina. Sara deed het meteen. Nina ging op haar liggen. En zoent en tongde. ze ging van haar af. Sara vingerde zichzelf heel erg lekker, en Nina keek met bewondering. Sara ging op het bed staan. En liep naar Nina. Toen deed Sara haar kut op het gezicht van Nina. En beweegde. Nina likte en zuichte, met haar handen pakte ze de borsten van Sara. Ahhh ahhh ahhhh aahhhh zei Sara. En stoote. heel hard ging ze bewegen. Sara deed haar schaamlippen open en deed de kut op Nina's mond.
Nina ging weer likken en zuigen en met haar tong ging ze met de balletjes spelen. Dat vond sara heerlijk. en toen ging ze weer liggen naast Nina. Nina keek haar stout aan, likte Sara borsten. Mooi hoor. Sara geniet. We moesten dit eerder doen. Nina ik wil dat je mijn vriendinnetje word. Nina keek blij en zei jaa! ze zoenden elkaar.

heel lang. en toen gingen zich lekker verwennen. Sara likte de balletje van Nina. Dat vond ze heerlijk Nina keek haar aan en zegt. IK KOM KLAAR. daar spuit ze veel vocht op de mond van sara. Nina keek aan en zei. Sorry vond je het lekker schatje. Ja erg. zei sara. Nina wreeft met haar kutje op de kutje van sara. ahhh ahhh ahh. kreunt ze. schat neem me. neem me. de deur ging open.


Volgende deel komt!

Aantal keer bekeken: 12628
Waardering: 3.94 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online