Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Lekker onder de douche.

U leest om dit moment het verhaal Lekker onder de douche gepost door Zuignap. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Zuignap
Gepost op: 2010-9-30

Verhaal:

Lekker onder de douche
Tijd om te douchen.
Ik stapte de douche in en zette de straal lekker warm. Nadat ik mijn haar had gewassen, en mezelf lekker had ingesopt op (alle) plekken, pakte in de douche kop (deze had vele standjes) en draaide het knopje, zachte straal, 1 straal en tot slot, de hardste straal, dit was een straal die zó hard stond dat het bijna pijn deed. Deze liet ik langzaam over mijn buik gaan totdat ik bij mijn poesje aan kwam, langzaam zakte in door mijn hurken totdat mijn poesje wijd open stond, toen richtte ik de straal op mijn poesje, een siddering ging door mijn lichaam. Heerlijk was dat. langzaam lied ik heb over mijn poesje gaan. Daarna maakte in mijn billen iets open en richtte ik de straal ook hierop. Dit was ook heerlijk. Daarna ging ik weer naar mijn poesje, ik draaide de kraan op zijn aller hardst en kwam gillend en schokkend klaar. Ik ga vaak onder de douche, speciaal om deze reden.
Ik droogte mezelf af en maakte de douche schoon.

Dit wou ik even laten lezen aan mensen, zodat ze (als de douche standjes heeft) ze dit ook kunnen doen.

Echt doen hoor!!

Aantal keer bekeken: 18159
Waardering: 5.34 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online