Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Lekkere leraar.

U leest om dit moment het verhaal Lekkere leraar gepost door cynthie . Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: cynthie
Gepost op: 2010-3-28

Verhaal:

Lekkere leraar
Ik weet dat dit heel afgezaagd is, maar het is toch echt waar gebeurd en ik moet het wel aan iemand vertellen, anders word ik gek.

Bij mij op school (ik ben 18 en zit in 5havo) loopt een ongelofelijk knappe leraar rond. Hij is gymleraar en als sinds de eerste vind ik hem op een seksuele manier aantrekkelijk.

Elk jaar hoopte ik dat hij mijn leraar werd, maar pas in de vijfde klas was ik de gelukkige. Al vanaf het begin van het jaar was er een seksuele spanning tussen ons. Altijd als hij even langsliep raakte ik hem per ongeluk aan, en hij keek me dan altijd lang aan. Tijdens de gymlessen maakte hij altijd meer tijd vrij om mij te helpen dan anderen. En gebruikte hij ook meer fysiek contact.

Elke les was ik zo geil dat ik het amper kon houden, en ik fantaseerde ervan dat ik met hem kon neuken. Op een gegeven moment moesten we tijdens de les volleyballen. Nou ben ik ontzettend slecht in volleybal, dus mijn leraar moest mij helpen. Na het nodige uitgelegd te hebben moesten we een wedstrijd doen, maar mijn team had te weinig spelers. Mijn leraar schoot te hulp en kwam in het team. De spanning was bijna ondraaglijk en ik voelde mezelf nat worden tussen mijn benen.

Alle verliezers moesten de gymzaal opruimen, maar aangezien wij wonnen kon ik gelijk naar de kleedkamer. Ik wilde niet en bleef nog even treuzelen, en na een tijdje vroeg mijn leraar iedereen weg te gaan toen ik nog in het spullenhok stond. Toen ik naar de kleedkamer wilde lopen, vroeg hij mij nog even te helpen met het net opruimen.
Ik werd er een beetje zenuwachtig van, maar begon toch met opruimen.
Toen ik op mijn knieën aan het oprollen was, voelde ik opeens een hand op mijn kont, en ik keek achterom. Daar stond mijn leraar met een gespannen gezicht naar mij te kijken.

Ik vroeg wat hij deed, hij antwoordde dat hij het zelf ook niet zo goed wist maar hij vroeg mij toch om mee te lopen naar het spullenhok. Daar zette hij me op een kast (is gymtoestel) en kwam tussen mijn benen staan. Voel jij het ook? Vroeg hij. Ik zei dat ik het ook voelde en dat ik het niet erg vond. Ik vind het wel erg, maar ik kan niet anders, zei hij. Voorzichtig pakte hij mijn borsten vast, en masseerde ze zachtjes. Hij begon sneller adem te halen toen ik mijn shirt en mijn BH uitdeed om hem mijn borsten te laten zien en voelen. Hij kuste ze en kreunde dat hij hier zo lang naar had verlangd. Ik voelde me precies het zelfde en begon ook te kreunen omdat ik het niet meer binnen kon houden. Ik trok zijn vest en shirt uit, en begon langzaam aan zijn broek. Hij stopte me, weet je dit wel zeker? Vroeg hij. Ik wist het honderd procent zeker en ging door. Weer stopte hij me, en vroeg me even te wachten. Langzaam trok hij mijn broek en onderbroek uit, zodat ik nu helemaal naakt was. Met zijn vinger gleed hij over mijn clitoris en maakte masserende bewegingen. Ik kreunde want het voelde zo goed. Langzaam ging hij door zijn knieën en begon met zijn tong mijn vagina te bevredigen. Hij likte me zo heerlijk dat ik niet anders kon dan hem smeken niet op te houden. Het beffen bracht me naar een andere wereld, en ik kwam schudde hulpeloos toen ik klaarkwam. Toen ik een beetje bijgekomen was, trok ik zijn broek uit en ging op mijn knieën zitten. Ik begon hem langzaam te pijpen, en af te trekken en hij kreunde erg hard. Zijn ademhaling ging snel en ik begon hem harder en ruwer te pijpen. Hij drukte mijn hoofd tegen zijn penis aan, maar ik vond het niet erg want ik genoot zo van hem. Ik pijpte hem alsof mijn leven er van af hing en zijn orgasme duurde meer dan een minuut.

Hijgend keek hij me aan, hoe kan het dat jij zo geweldig kan pijpen? Vroeg hij me. Het komt door jou, antwoordde ik. Want ik had nog nooit gepijpt. Ik ging op de kast liggen, en spreidde mijn benen. Hij keek me weer aan, en zijn lul was al weer hard. Langzaam schoof hij zijn lul naar binnen en het voelde ontzettend lekker. Hij begin in mij te bewegen en ik bewoog mee omdat ik alles wat hij bij me deed voelen, halverwege draaide hij me om en nam hij me doggystyle, wat me nog meer beviel.
Ow lekker, kom op ga harder en dieper! Kreunde ik, ooh alsjeblieft, neuk me hard en diep want ik hou het niet langer! ik smeekte hem me zo hard als hij kon te nemen. Hij gromde en begon me nog harder te neuken en ik viel bijna flauw van genot. Ondertussen vingerde hij me, en ik voelde zijn sperma in me spuiten. Ik kwam hijgend klaar, en het duurde zeker 2 minuten. Nog nooit was ik zo bevredigd.

Sindsdien kunnen we niet van elkaar afblijven, en we neuken na iedere les. Mijn klasgenoten worden wel nieuwsgierig en vragen me vaak wat ik nou altijd doe na de les. Ik heb maar een smoesje verzonnen dat ik bijles in volleybal krijg…


Aantal keer bekeken: 23768
Waardering: 8.19 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online