Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Lekkere ruige harde sex gwn perfect..

U leest om dit moment het verhaal Lekkere ruige harde sex gwn perfect. gepost door Geile meisje.. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Geile meisje.
Gepost op: 2010-12-22

Verhaal:

Lekkere ruige harde sex gwn perfect.
Hoi ik ben geile meisje. ik ben 19 jaar en woon in assen. ik heb een vriend van 19 jaar.laatst hebben we ruige sex gehad. eerst zaten we gwn op de bank. we verveelde ons. en hij begon naar mn tieten te kyken. ik keek en keek weer weg. toen legde hij zn hand op mn kut. ik vondt het niet erg. en hy begon me te vingeren. ik gilde het uit van de pyn maar het was wel lekker. toen begon ik aan zn piemel te zitten ik deed mn broek en shirtje uit , hij ook.ik deed mn string uit en mn bh. ik dacht oké. hij deed zn boxer uit. we zaten te tongen ik duwde hem naar achter. we begonnen te neuken. toen kwmane mn ouders thuis ik ging snel naar boven naar de wc. en hij gwn beneden en klede ons daar aan. die dag blijft my altijd herinneren.

Aantal keer bekeken: 9114
Waardering: 1.80 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online