Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Leona.

U leest om dit moment het verhaal Leona gepost door Caya Bloem. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: Caya Bloem
Gepost op: 2009-6-24

Verhaal:

Leona
Leona keek met angstige ogen haar grote broer aan. "Je hebt me verraden!" zei hij. Hij drukte Leona tegen de muur aan en dreigde met een mes. "En nú ga je me vertellen waarom je het hebt doorverteld!" Leona slikte. "Ik, ik, ik wilde het niet vertellen. Maar ik was met mam aan het praten, en het floepte er zomaar uit."
Leona's broer lachte haar keihard uit. "En dat moet ik geloven? En nu kan je niks meer tegen je moedertje zeggen hè, want ik ga jou zometeen mooi begraven." Haar vriendin Lisa loopt zo nonchalant mogelijk naar binnen, en ziet mij tegen de muur aangeklemd en mijn broer Pim die mijn keel bíjna met een mes had doorgesneden. "Je zegt vandaag nog dat het een grapje was wat je zei, anders is het vanavond je kop eraf." Leona keek mijn broer aan. Ze slikte. Alweer. "Ja, al goed." Ze haatte liegen. Ook al moest ze 1 keer in haar leven liegen en haar leven werd daarmee bespaard, ze zou het niet doen. Want Leona was altijd goudeerlijk. Lisa keek haar met open mond aan. "Leona, kom eens hier." Zei Lisa. "Ja, ik kom." Ze rende van de muur vandaan en loopte naar Lisa toe. "Huh? Nooit geweten dat je broer je zou willen steken met een mes. Oké, hij is wel geweldadig tegen jouw, maar met een mes je eigen zusje doodmaken is niet oké." Leona knikte. "Ik móet het tegen mam zeggen. Anders moet mijn kop eraf." Lisa beet op haar nagels. "Ja, maar jij kan niet liegen." Ze knikte. Het was waar. Maar toch moest ze het zeggen. Had ze maar nooit gezegd dat haar broer rookt en drugs gebruikt. Want de volgende ochtend, om 12 uur s' morgens, werd ze nóg niet wakker... ze bleef slapen. Ze was dood.

Aantal keer bekeken: 3035
Waardering: 8.42 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 21 bezoekers online