Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Leugens (1).

U leest om dit moment het verhaal Leugens (1) gepost door Eva. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Eva
Gepost op: 2009-3-27

Verhaal:

Leugens (1)
Sophie loopt de klas uit en gooit de deur met een klap dicht. Meester Arjan loopt naar de deur opening. 'Sophie doe de deur is normaal dicht of wil je soms naar de directeur?' Sophie loopt kwaad naar de deur ze doet de deur zacht dicht nou wel een bee3tje overdreven zacht dan. 'Ze gaat naast Noortje zitten. 'Ben jij er ook uit gestuurt?' Vraagt Noortje. 'Ja, ik hoop dat juf Anneke snel weer beter is.' Een paar minuten later komt meester Arjan de gang op. 'Komen jullie weer binnen?' Vraagt hij. Ze lopen de klas in. Juf Anneke is sinds kort ziek ze ligt nu in het ziekenhuis. Ze heeft beloofd om de klas regelmatig brieven te schrijven maar omdat ze steeds zieker word doet ze het bijna nooit. De dokter dacht eerst even dat ze het niet meer zou redden maar ze is dapper en sterk. 'Het groepje van Mandy mag naar huis. Het groepje van Jasper. En de rest.' Zegt meester Arjen. Noortje en Sophie lopen naar huis. Noortje loopt naar huis. Ze denkt: Mama niet dronken zijn!. Haar moeder doet de duur open ze geeft Noortje een kus. Haar adem ruikt naar wijn. Zo te ruiken is ze weer begonnen. 'Hoe was het op school lieverd je hebt toch geen straf gehad he?' Vraagt ze. 'Nuee, alles ging goed.' Verzint Noortje.

Lees verder bij leugen (2)

Aantal keer bekeken: 2492
Waardering: 5.29 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online