Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Leuk een slagboom.

U leest om dit moment het verhaal Leuk een slagboom gepost door Anoniem. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: Anoniem
Gepost op: 2010-5-14

Verhaal:

Leuk een slagboom
We kennen ze allemaal wel. zo'n rood/wit gestreepte slagbomen. Soms zijn ze wel handig, ze zorgen ervoor dat je niet onder een trein komt. Maar mijn vriendin heeft er een slechte ervaring aan over gehouden.

Ik was jarig dus ik ging samen met mijn ouders en mijn vriendin naar de dierentuin. We waren nog nog niet van de parkeerplaats af, of het gebeurde al..
Ik ren vooruit en de slagboom is een paar meter van me vandaan. Mijn vriendin rent achter me.
Dus ik ren door en buk me net op tijd voor de slagboom en ren er onder door.
Alleen had mijn vriendin dit niet in de gaten. En ze rent zo met volle vaart tegen die slagboom op!
Ze ook gewoon weer vrolijk verder.

Even later zagen we een vijver met een hek omheen. Dus mijn vriendin gaat kijken. Dus ze roept mij en zegt : 'Moet je zien, hier zullen wel heel grote dieren rondlopen. Aangezien hier van zo'n hele grote drollen liggen'. Dus wij zoeken naar die dieren. Maar we zagen er geen.
Zegt mijn moeder: 'geen wonder dat jullie er geen zien. Dat zijn geen drollen maar eenden.'

Uiteindelijk was ons uitje naar de dierentuin geslaagd. Van deze les heb ik geleerd en zal mijn vriendin eerst waarschuwen als ik een slagboom zie.


Aantal keer bekeken: 3659
Waardering: 4.56 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online