Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Levend Begraven..

U leest om dit moment het verhaal Levend Begraven. gepost door Gaatjenixaan.. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Gaatjenixaan.
Gepost op: 2011-3-6

Verhaal:

Levend Begraven.
Er was is een groep Studente die op reis wouden. Op een dag besloten ze te gaan. Een jonge Rick zei dat hij een goeie plek had op een verlaten gebied. Ze besloten daar allemaal naar toe te gaan. Opeens ontplofte de moter midden in het verlaten gebied. De groep had het wat enger verw8. Toen ze een tijdje liepen en liepen vonden ze een huis hij was groot en erg oud. Ze gingen naar binnen en zeiden dat ze hier lieveer slapen dan daar buiten. Maar de Oom van Rick zei dat ze nooit naar buiten moesten gaan als het donker was. Toch deden ze het. Ze hadden voorgesteld om geesten te op te roepen. Na een tijdje toen ze klaar waren gebeurde er niks. Ze zeiden toen toch maar te gaan slapen en gingen slapen. De volgende dag lagen ze in een doodskist. En ja daar was een geest of het dan kon zijn. Ze sloot hun op in de kist en deed hun in het gat en gooide zand.


En dat gebeurd als je spot met GEESTEN ! ;)

Aantal keer bekeken: 2210
Waardering: 3.50 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 2 bezoekers online