Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Lichtknopje....

U leest om dit moment het verhaal Lichtknopje... gepost door Xsaartjuhlufsyou. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Xsaartjuhlufsyou
Gepost op: 2010-1-24

Verhaal:

Lichtknopje...
Anne ging bij haar vriendin Marloes huiswerk maken. Ze zaten in de woonkamer samen met de moeder van Marloes, gezellig thee the drinken, toen plots het licht uitviel. Anne hoorde opeens niks meer. Marloes? Ingrid (moeder van Marloes)? Hallo? Ze kreeg geen antwoord terug. Het was nog altijd pikkedonker. Met haar hand tastte ze de muur af naar het lichtknopje, maar ze kon het niet vinden. Waarom is het licht uit?! Vroeg ze in paniek. Marloes!Doodse stilte. Het werd Anne te veel en ze vluchtte het huis uit. Later in de middag, Anne maakte zich zorgen, Marloes had nog niet gebeld. Ze besloot toch even bij het huis te gaan kijken. Enmaal bij het huis aangekomen, zag Anne dat het licht weer aan was, ze voelde zich even opgelucht, maar die opluchting verdween weer toen ze merkte dat de deur wijd open stond. Ze rende naar binnen en wat ze daar aantrof, was het ergste wat ze ooit gezien had, het was walgelijk, misselijkmakend en doodeng. Op de grond lagen Marloes en haar moeder,in een grote plas bloed, doorboord met duizend messteken, ogen uitgestoken, tong afgesneden, gruwelijk verminkt en op de muur stond in bloed geschreven....

Ben je niet blij dat je het lichtknopje niet kon vinden?

Aantal keer bekeken: 2952
Waardering: 6.88 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online