Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Liefde is overal.

U leest om dit moment het verhaal Liefde is overal gepost door Zeynep Tan. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: Zeynep Tan
Gepost op: 2006-12-9

Verhaal:

Liefde is overal
De 18 jarige meid heeft mooi lang zwarte haren, bruine ogen en is mooi slank.Edana ging naar school. Na school gaat ze naar huis en hoord van haar ouders dat ze een week of 2 weg moeten voor werk.
Edana vind dat goed. Na een paar dagen begint ze zich nogal te vervelen. Ze belt haar ouders en vraagt wanneer ze naar huis komen.De ouders zeggen over een paar dagen. Maar op een dag was haar dag compleet niet saai.Opeens gaat haar mobiel aan.
Ze neemt op en zegt 'wie is dit' .Een man zegt 'ik vind je mooi en ik hou je in de gaten'. Ze schrikt en doet de telefoon dicht. Opeens gaat de bel. Ze doet de deur open en er staat een man hij zegt' ik hou van je'. Ze wilt de deur dicht doen maar de man houd haar tegen en doet de deur met een ruk open. Nu ziet ze de man beter.
Hij heeft zwarte kleren aan, heel gespierd, heeft bruine lange haren tot de nek en heeft bruine ogen. Ze schrikt en probeert weg te rennen maar de man pakt haar. Gooit haar op de grond gaat op haar zitten en houd haar in bedwang. Ze probeert los te komen maar de man houd haar vast. Hij zegt 'rustig maar ik doe je niks ik wil je alleen maar en ik hou van je '.
'Ik heet trouwens Alex. Hoe heet jij? vraagt ie. Edana die al wat rustiger word zegt 'Ik heet Edana'. Hij laat haar los en helpt haar opstaan. Ze is nog steeds een beetje bang en trilt nog steeds. Hij houd haar vast en kalmeert haar. Ze vind hem best knap en verzet zich niet. Ze worden helemaal verlieft op elkaar en zoenen.
Ze zegt 'hoeveel jaar ben je eigenlijk mijn ouders zouden het niet goed vinden als ik een vriendje heb van vijf jaar ouder'. Hij lacht en zegt 'ik ben 20 jaar ' .Ze zegt 'oke dat is maar 2 jaar ouder'.
Ze gaan zitten op de bank kletsen wat en gaan dan slapen.
Zo leven ze nog lang en gelukkig.
(zeejtje@hotmail.com)

Aantal keer bekeken: 5176
Waardering: 3.87 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online