Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Liefde van ver weg.

U leest om dit moment het verhaal Liefde van ver weg gepost door Sanne van de bor. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Sanne van de bor
Gepost op: 2011-6-12

Verhaal:

Liefde van ver weg
Fien word wakker en het eerste waar zij aan denkt is de avond. De avond die zij al jaren mee maakt. Lang msnen met haar liefde van haar leven die ze nog nooit heeft gezien. Elke avond praten ze over dagelijkse dingen en de dingen die mensen om hun heen niet weten. Wat een dood normale buitenlandse vriend was is nu de belangrijkse persoon in haar leven geworden. Op een avond zag haar vader fien vriendje en verbod haar om weer met hem te praten want hij komt van een andere cultuur. Maar dat deed ze nartuurlijk niet! Haar liefde van haar leven Simo liet Fien elke avond zien aan zijn moeder en broers wat vond zij dat geweldig. Soms spraken ze elkaar tot 4 uur in de nacht. Wat genoot zij en hij ervan.. Fien en Simo maakte een afspraak ze wouden elkaar zien.. dus ze spraken af om 2 jaar later elkaar te zien in Parijs. dus 2 jaar gingen ze door elke avond aan het kletsen. Maar simo kreeg wat verkering met een meisje uit zijn land dat moest van zijn vader. Maar toch vond Fien dat zij contact moesten houden want ze gaf veel om Simo. Elke maand schreef ze een brief naar simo toe en gaf niet op. Toen de 2 jaar voorbij was vroeg simo of Fien hem nog wou zien... Fien wou het heel graag en Simo ging naar Parijs om Fien te zien. Simo vertelde haar dat hij zonder te vertellen tegen zijn ouders en vriendin bij haar is.. En in parijs was het nog mooier dan elke avond op msn.. na Parijs heeft Simo verteld dat die verliefd is geworden op het meisje waar hij altijd een zwak voor heeft gehad. Nu zijn ze al 4 jaar samen en Simo reist elke jaar een keer naar Fien toe maar elke keer is het altijd leuk en het is niet vaak maar de liefde is er nog !

Aantal keer bekeken: 2496
Waardering: 4.13 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 21 bezoekers online