Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Liefde voor mijn Riesenschnauzer.

U leest om dit moment het verhaal Liefde voor mijn Riesenschnauzer gepost door Maximo Cumlaude. Dit verhaal is gepost in de categorie dieren verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar dieren verhalen?
Categorie: dieren verhalen
Gepost door: Maximo Cumlaude
Gepost op: 2010-4-14

Verhaal:

Liefde voor mijn Riesenschnauzer
Gezellig bij vrienden raken we bekend met het hondenras de Riesenschnauzer, een stoere waakhond, maar ondertussen een zeer aanhankelijke lieve hond. de liefde voor het ras was er dus direct. Omdat deze honden bijna niet verharen omdat ze een vacht hebben die geplukt moet worden, in het voorjaar en het najaar en daar naast regelmatig borstelen. Na het trimbeurt zijn ze kort behaard en dus geen haar uitval. Verder is het een hond die waakt over erf en gezin, maar het zijn ook een stel knuffel dieren die af en toe proberen om bij je op schoot te klimmen. We noemen ze af en toe reuzen schoothonden. Wij hebben twee riesenschnauzers, waarvan 1 een nestje puppies heeft gekregen op 2e paasdag 5 april 2010. Moedertje verzorgd de pups uitstekend, we hebben een mooie werpkist gemaakt voor haar en daar ligt ze prinses heerlijk in ! De pups zijn nu een week oud en groeien heel goed. wil je meer weten over dit hondenras neem dan een kijkje op de website Maximo Cumlaude. Maar pas op dat je ook niet direct verliefd wordt op dit prachtige lieve mooie ras.

Aantal keer bekeken: 4694
Waardering: 5.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online