Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Lieve Ian.

U leest om dit moment het verhaal Lieve Ian gepost door Hanna. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Hanna
Gepost op: 2005-5-25

Verhaal:

Lieve Ian
Lieve Ian,

Ook ik moet na twee jaar nog steeds denken aan onze nacht op jouw zeiljacht. Je verhaal inspireert mij tot het geven van enkele aanvullingen. Aanvullingen die noodzakelijk zijn om mijn hoerig gedrag van die nacht een weinig te kunnen rechtvaardigen, mocht dit al nodig zijn.
Normaal gesproken laat ik mij nooit in met vreemden. Eigenlijk ben ik erg netjes en al zeg ik het zelf, ik ben ook een beetje preuts.
Die bewuste nacht kon alleen ontstaan door een opstapeling van feiten. Allereerst die vermoeiende reis met het openbaarvervoer naar Willemstad. De uitnodiging voor die reis heb ik geaccepteerd omdat mijn man voor drie maanden in het buitenland werkte en ik een korte vakantie wel kon gebruiken. Even alle gedachten uit mijn hoofd laten waaien op het zeiljacht van onze vrienden, dat was mijn bedoeling.
Het was duidelijk niet de bedoeling om mij door een vreemde, op een prachtig zeiljacht, te laten naaien.
Ten tweede lag het ook een beetje aan jouw. Je was zó verschrikkelijk aardig tegen mij. En wat ook van belang was, is dat het afscheid van mijn man mij zwaar viel en onze vrienden hadden geen scrupules bij het bedrijven van de liefde. Ik werd door hun gedrag en nachtelijke geluiden gevoelig geraakt. De combinatie van bovenstaand heeft geleid tot die bewuste nacht.
Niet dat ik er spijt van heb. Het was een prachtige ervaring die ik voor geen goud zou willen missen!

Ik weet eigenlijk ook niets van jouw. Ik weet dus nu je achternaam. Maar nog steeds weet ik niet waar je woont.
Om terug te komen op je verhaal, weinig mensen weten dat aan boord van een houten jacht alles kraakt. Ons bedrijven van de liefde, zoals beschreven door jou, moet goed hoorbaar zijn geweest op iedere boot in de buurt. De planken onder het bed in de voorpiek kraakten verschrikkelijk. Niet dat mij dit heeft gestoord, in tegendeel het heeft mij geïnspireerd om nadat ik was klaargekomen, door te gaan. Zelfs die nachtelijke passant op het dek heeft mijn stemming toen positief beïnvloed.
Met mijn echtgenoot doen wij nooit iets spannend.
Je beschrijft in detail onze eerste actie, daarna wordt slechts summier verder aangeduid wat zich heeft voorgevallen. Misschien moet ik dit dan maar vertellen.
Na de eerste keer lagen wij na te hijgen naast elkaar. Ik had jouw geslachtdeel helemaal schoongeslobberd. Hoewel ik het gênant vond van mijn winden en dat je voorpiek bevlekt was wond dit mij toch zeer op. Toen jij je naar mij toedraaide en een vinger in mijn poes wurmde, voelde ik mijn hormonen opspelen en greep je geslachtsdeel. Na een weinig heen en weer bewogen te hebben kwam ik tot de conclusie dat de snelste manier om hem op sterkte te krijgen was om hem in mijn mond te nemen. Jij reageerde onmiddellijk en draaide over mij. Het standje 69 leidde er al snel toe dat ik wederom klaar kwam. Omdat jij zo heerlijk mijn poes bewerkte kon ik mij niet goed concentreren op jouw geslachtsdeel. Hoewel die de hele tijd stijf bleef. Ik heb nog geprobeerd hem helemaal in mijn mond te nemen maar dat was onmogelijk, hij was gewoon te groot en te dik.
Nadat je mijn poes volledig had bevredigd heb ik je op je rug gedraaid en ben over je heen geschoven. Als niet prof is dit een positie die ik niet lang kan volhouden. Mijn training voor deze positie is dan ook vrij beperkt. Gelukkig bemerkte je dat het mij moeilijk afging en hebben wij onze actie voortgezet in de basispositie, jij boven op mij. In deze positie kon ik mijn bekken omhoog draaien en mee bewegen. Ook vonden mijn voeten steun aan de planken van de opbergruimten aan de zijkanten van de voorpiek.
Nadat jij in een golvende beweging was klaargekomen zijn wij in slaap gevallen. Ik werd wakker omdat jouw sappen uit mijn poes over mijn been liepen. Het eerste daglicht scheen naar binnen.
Na zoveel als mogelijk mijn poes te hebben schoongemaakt heb ik mij snel aangekleed en ben terug gegaan naar mijn vrienden, zonder echt afscheid van jou te nemen.
Zij, onze vrienden, hadden mij nog niet gemist. Toen ik aan boord stapte moet ik hen gewekt hebben. Op hun vraag waar ik vandaan kwam heb ik verteld dat ik niet kon slapen en vroeg ben op gestaan om te gaan wandelen. Terwijl ik dit zei voelde ik een dikke klodder van jouw sappen mijn poes verlaten en langs mijn rechter been naar beneden glijden (ik had immers geen ondergoed aan en was blootsvoets). Ik kon gewoon niets doen, want mijn vrienden keken naar mij. Toen die warme sappen mijn voet bereikten wist ik dat er een vlek zou ontstaan. Ik kwam er goed mee weg omdat mijn vrienden vonden dat het nog te vroeg was en ze gingen terug naar hun kooi. Ik ben op mijn kooi gaan liggen maar geslapen heb ik niet meer.
Grappig is dat toen mijn vrienden opstonden, ik lag nog op mijn kooi, mijn vriendin de schuld kreeg dat ze een spermavlek had achtergelaten op de vloerplanken.

Nog steeds denk ik aan die nacht. Het zelfde gevoel als toen bij jou aan boord ontstaat dan weer. Meestal is mijn man dan de klos en wordt hij door mij genaaid. Mijn hoerig gedrag heb aan niemand verteld. Het is een geheim dat ik bij mij draag en koester.
Het is evenwel jammer dat mijn man juist nú weer naar het buitenland vertrokken is, Koeweit deze keer, en pas weer over twee maanden terug komt. Het lezen van jou verhaal doet alle hormonen in mijn lichaam op hol slaan. Ian hoe kunnen wij elkaar snel ontmoeten?

Veel liefs, Hanna


Aantal keer bekeken: 19363
Waardering: 7.49 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online