Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Lindsey .

U leest om dit moment het verhaal Lindsey gepost door amy . Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: amy
Gepost op: 2009-1-27

Verhaal:

Lindsey
een jongen die jimmy heette,
liep naar school. achter hem kwam Lindsey aangeraced, en ze knalde tegen elkaar op. ze hielpen elkaar overeind en keken elkaar een moment aan. jimmy dacht, leuke meid. maar hij schrok toen hij een felgroene glans in haar ogen zag. Lindsey zei niets meer en liep door. Jimmy wou haar tegen houden, maar ze liep gewoon door. zijn vrienden kwamen van achter en hadden gezien wat er gebeurd was. hij voelde dat hij rood werd. later op de middag, toen ze nog op school waren, keek hij nog een keer naar haar. echt een leuke meid. je zou bijna denken, nee, dat kan niet. Lindsey glimlachte naar Jimmy en veegde haar lange, zwarte haar uit haar gezicht. ze had een ketting om haar hals, met een heel klein mesje eraan.

EEN JAAR LATER

Jimmy en Lindsey waren inmiddels veertien, en zaten in de derde. ook was het inmiddels aan tussen Jimmy en Lindsey.Raoul kon niet wachten voor het schoolbal, waar hij haar voor uitgenodigd had. Lindsey kon ook niet wachten. de groene glans werd feller van plezier.

OP HET SCHOOLBAL

bij de ingang van de gymzaal wachtte hij nog steeds op Lindsey. ze was al een kwartier te laat. eindelijk kwam er een jeep de dam op rijden en Lindsey stapte uit. het eerste wat hem opviel was dat de groene glans waar hij inmiddels aan gewend was, bijna zo fel was, dat het licht gaf. Lindsey kletste zo als gewoonlijk aan een stuk door. ze zaten in een hoekje, best lang, en zoende elkaar. net toen er een langzaam nummer opstond, trok Jimmy Lindsey mee naar de dansvloer.
Lindsey had inmiddels een heel klein mesje achter haar rug. net toen het nummer bijna was afgelopen, zei Lindsey toch jammer, bye bye! en stak het mesje recht in de nek van Jimmy, waar het gat zich uitbreide en zijn hart bereikte. de politie was inmiddels ingeschakeld. Lindsey was gevlucht, de groene glans fonkelde van plezier.

THE END een waarschuwing: oppassen

Aantal keer bekeken: 3059
Waardering: 4.51 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 18 bezoekers online