Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Logeren 2.

U leest om dit moment het verhaal Logeren 2 gepost door Submissive. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Submissive
Gepost op: 2011-6-22

Verhaal:

Logeren 2
'Hm, wat ga je doen?' kreunde mijn vriendin. 'Gezelschap halen,' riep ik terug, voordat ik de deur open deed.

De jongen was lang, had een knap gezicht en leek erg nerveus. 'Dus, jij zat naar ons te gluren?' vroeg ik meteen. Hij glimlachte. 'Mag ik meedoen?' Ik trok hem mee naar binnen en fluisterde richting zijn hoor. 'Als je pik net zo lang is als jou, dan is het een ja.'

Teruggekomen in de kamer lag mijn vriendin zich met gesloten ogen te vingeren. Naast haar lag een dildo dat glinsterde van haar vocht. Ze kreunde hard en duwde haar vinger met elke kreun dieper in haar grotje. 'Lik haar,' gebood ik de jongen naast me. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen. Professioneel ging hij voor haar zitten en beroerde met het puntje van zijn tong haar klitje. Door de schrik opende ze haar ogen en duwde haar poesje onwillekeurig nog dieper in zijn mond, wat haar hard liet kreunen. Hij voelde met zijn handen aan haar harde tepels en sloeg tegen haar volle borsten.

Zelf genoot ik ook van het uitzicht en begon de broek van de jongen naar beneden te trekken. Zijn trots stond al fier overeind. 'Hm, wil je dat ik je pijp, schatje? Die lekkere staaf van je?' Een kreunend geluid klonk vanaf het kutje van mn vriendin. Vol overgave likte ik over zijn eikel heen, daarna nam ik hem steeds verder in mijn mond. Hij duwde zijn erectie diep in mijn keel, wat ik gelukkig volhield. Overal klonken nu kreunende geluiden en mijn vriendin kronkelde heen en weer van genot. Mijn handen kneden hard de ballen van de jongen, die niet meer wist waar hij het moest zoeken. Met een harde kreun kwam hij in mijn mond. Niet wetend wat ik moest doen slikte ik al het warme spul gewoon door. 'Damn, girl. Jij bent geil,' fluisterde hij in mn oor. 'Kunnen jullie een showtje voor me geven? Zoals jullie net deden?'

Mijn vriendin plaatste zich achter mij en draaide met haar vingers rondjes om mijn tepels. Zelf daalde ik met mn hand af naar haar genotsplekje. Met harde strelen betastte ik haar klitje. Met mijn andere vingers ging ik voorzichtig in haar kutje. Gelijk drie vingers, zo nat was ze. Ik pompte onregelmatig heen en weer, waarop ze hard hijgde in mijn oor. Haar vingers belandde ook in mijn kutje en mijn klit. Met een hand bleef ze mijn borsten masseren en de andere ging stevig te keer in mijn kutje. Twee vingers in mijn kutje en de andere wreef hard over mijn klitje. Ik raakte het even helemaal kwijt en genoot met gesloten ogen van het gevoel dat ze veroorzaakte. 'Oh, ja. Laat me komen, meisje.' Daarop draaide ze met haar lichaam naast het mijne, zonder te stoppen in mijn kutje.

Ik voelde zachtjes iets tegen mijn sterretje drukken. Het pompte langzaam heen en weer. Het leek alsof mijn vriendin de dildo in mijn kont probeerde te duwen! Mijn kont duwde ik nog verder naar achter en ging helemaal op in het genot dat ik nu via twee kanten beleefde. Mijn vriendin verhoogde het tempo nog een beetje, wat ik niet meer aan kon. Luid gillend kwam ik klaar en deinde nog na op haar vingers, voor een klein beetje meer.

Twee lippen drukte zachtjes kusjes tegen mijn oor aan. 'Nu is het mijn beurt, sletje van me.'

Reacties zijn welkom op: submissive_@live.nl

Aantal keer bekeken: 31787
Waardering: 6.74 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online