Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Loverboys (2).

U leest om dit moment het verhaal Loverboys (2) gepost door Manon boonstoppel. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: Manon boonstoppel
Gepost op: 2011-6-5

Verhaal:

Loverboys (2)
Even twijfelt Saskia. Zou ze met die jongen mee gaan? Nee, dan wist Elora niet waar ze was. Maar aan de andere kant is ze niet komen op dagen. Ze denkt nog even na maar zegt daarna:' Uhm, ja. Lijkt me wel gezellig,, en ze loopt met de jongen mee.
Al snel passeren ze een mooie villa. Saskia kijkt de jongen aan. ' Wat een mooie villa,, zegt ze. 'ja he. Ooit een keer gekocht,, antwoord hij al snel. Saskia kijkt rond, en ondertussen doet de jongen de deur open. Voor dat Saskia iets kon zeggen, beland ze in een prachtige woonkamer. Maar, waarom is hij zo rijk? ' Kijk, dit is een vriendin van,, zegt hij tegen een paar vrienden. Die zien er stoer uit, ook heel erg rijk. ' Kom maar mee, je kan wel bij mij logeren.,, zegt hij opeens. Saskia voelt dat ze rood word. Hoe weet die jongen dat zij altijd zoveel problemen heeft thuis? Maarja, wel lief van hem. ' Okee, leuk.,. Saskia volgt de jongen, en hij opent een deur. Verschrikt blijft Saskia staan. Daar staat een 2 persoons bed. Even voelt Saskia dat ze bang word, maar dan opent de jongen nog een deur. Daar staat een bed. Gewoon een 1 persoons bed. Gelukkig.
De week gaat gewoon verder. Maar Saskia is een week niet op school. Het merkt Elora ook op....

VOLGENDE VERVOLG:
WAAR GAAT SASKIA ZOMAAR PLOTSELING HEEN MET DIE JONGEN? EN WAAROM DOET DIE VENT ZO RAAR TEGEN ZIJN VORIGE VRIENDIN?

Aantal keer bekeken: 5797
Waardering: 6.40 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2021 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online