Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Lunch met toetje.

U leest om dit moment het verhaal Lunch met toetje gepost door Robje. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Robje
Gepost op: 2009-2-17

Verhaal:

Lunch met toetje
We waren elkaar een tijdje uit het oog verloren. Maar sinds we samen in de Medezeggenschapsraad (MR) van school zaten hadden we weer regelmatig contact. Linda en ik kenden elkaar nog van vroeger op school. Ik weet dat ik stiekem verliefd was op haar en dat mijn vader ons heeft geprobeerd te koppelen.
Dmv mailing van de agenda’s van de MR-vergaderingen ontdekten we elkaars e-mailadres. In kende haar gezin (man en 3 kinderen) en zij de mijne (vrouw en 2 kinderen). Ik begon haar op een gegeven moment vanaf mijn werkmail berichtjes te sturen. Het ging over van alles en nog wat. Van huis, tuin en keuken dingen tot wat diepzinniger zaken. Soms stuurde we elkaar wel eens een ondeugend filmpje per mail. Na enige tijd ontdekte ik dat zij niet zo ver bij mij vandaan werkte.
Ik in Rotterdam en zij in Schiedam. Ik stelde voor om eens een keer te gaan lunchen. Inmiddels waren we via de mail toch wat meer over ons zelf te weten gekomen.
De afspraak vond plaats in Rotterdam vlakbij mijn werk. Zij was met de auto gekomen.Dat kwam mooi uit want ik had een leuk eetcafeetje met een parkeergarage gevonden. Tijdens het eten hadden we een heel gezellig gesprek over onszelf en ons gezinsleven. Het gesprek ging op een gegeven moment over sex. Wat vonden we lekker en wat niet en wat voor ervaringen hadden we.
Ik vertelde bijvoorbeeld dat mijn vrouw pijpen niet lekker vond en dat we dat dus nooit deden en eigenlijk ook nooit gedaan hadden (behalve een probeersel). Zij had mij via de mail wel eens verteld dat ze het lekker vond en had laten doorschemeren dat ze het eigenlijk binnen een relatie een normaal onderdeel van de sex vond. Daar was ik het niet helemaal mee eens en daar hadden we het over toen het tijd was om te gaan. Ik liep met haar mee naar de parkeergarage en ze vroeg me nog even in de auto te stappen om nog even gezellig na te kletsen. De auto stond een beetje in een achteraf en dus donker hoekje. Ze had getint glas aan de achterkant. Er was verder niemand. Ze vroeg mij achterin te zitten. Dat deed ik en ze kwam ook achterin zitten.Het was een ruime auto. Het gesprek ging verder waar we gebleven waren in het eetcafé. Ik vroeg haar heel brutaal of ze vaak pijpte. Ze zei dat ze dat toch wel met enige regelmaat deed, maar zeker niet bij elke vrijpartij. Ze zei dat ze mij wel wilde helpen om het te ervaren. Opgelaten gaf ik aan dat ik dat wel wilde. Ze vroeg me te gaan liggen. Ik zakte onderuit en ze maakte mijn broek open en haalde heel voorzichtig mijn pik er uit. Ze maakte hem op een lieve en zachtaardige manier stijf. Daarna nam zij mijn lul in haar mond en begon mij heel lief en zachtjes te pijpen door haar volle lippen om mijn piemel heen te schuiven. Tegelijkertijd streelde ze met haar vingers mijn ballen. Ze deed het echt heel erg zacht en sensueel en ze maakte ook heel voorzichtige rukbewegingen. Ik kwam dan ook best wel snel en met genoegen klaar. Ze had tissues bij de hand om alles schoon te maken. Ik was haar eeuwig dankbaar. Wat een lekker en onverwacht toetje na de lunch.


Aantal keer bekeken: 6105
Waardering: 1.86 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online