Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

MOORONDERZOEK.

U leest om dit moment het verhaal MOORONDERZOEK gepost door Nanou Gevaert. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Nanou Gevaert
Gepost op: 2010-12-31

Verhaal:

MOORONDERZOEK
Er volgde een drama na de dood van Laowyn. Maar vooreal Eowyn vond het verschrikkelijk. Het was haar zus en ze waren tegelijk ook BFF's. De dood van Laowyn liet veel sporen na. Maar de hoofdverdachte was hun vader. Ze negeerden hem volledig en hij moest op de bank slapen. Sinds dien deed moeder naar. Door de dood van Laowyn.

Op een nacht toen Eowyn wakker lag, verscheen een wit gestalte in haar kamer. 'Huh wat?' fluisterde ze. Ze keek goed. Ze zag Laowyn. 'Aaah!!' Eowyn schrok zich dood. Het was Laowyn, nog zonder bloed en wonden. 'Shht... Ik doe je geen kwaad. Maar ik kan je één iets zeggen! Papa vermoordde mij niet!! Het was...' Maar toen kwam mama binnen. Laowyn verdween. 'Wat is er schat?' vroeg ze. 'Nee niks, nachtmerrie.' Haar moeder deed de deur terug toe en vertrok. 'Laowyn?' MAar ze was verdwenen.
Volgende nacht kwam ze terug. 'Het was mama!!!' zei ze. Laowyn ging weer weg. Eowyn stond stijf van woede, angst en verbaasdheid. 'Mama heeft je vermoordt?' mompelde ze. De volgende morgen had Eowyn een plan. Samen met Laowyn hadden ze een put gegraven. Eowyn ging die morgen er achter staan. Ze schreeuwde. Moeder kwam aanrennen. Ze viel vervolgens in de put. 'Haal me hieruit!!' kreunde ze. 'Ik weet dat jij het was...' zei Eowyn. Moeder keek verbaasd. Ze smeten de put dicht.

10 jaar later lag er een skelet met bloed op. Het schreef: 'Ik doodde, ik stierf...'

Aantal keer bekeken: 2203
Waardering: 7.83 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online