Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Maandagochtend.

U leest om dit moment het verhaal Maandagochtend gepost door Charlie. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Charlie
Gepost op: 2011-2-28

Verhaal:

Maandagochtend
Het was een hete maandag en ik was lekker vrij. Ik besloot om de hele dag in de tuin te gaan liggen zonnen, bij het zwembad.
Nadat de kinderen naar school waren ben ik in de ochtendzon gaan liggen, naakt, want we hebben een heerlijk beschutte tuin op het platteland waar dus nooit iemand komt.
Eenmaal geinstalleerd met een tijschrift en lekker drinken naast me begon ik wat weg te dromen. Automatisch gingen mijn handen over mijn lichaam want de zon had me al behoorlijk heet gemaakt. Ik gleed over mijn borsten en voelde mijn tepels hard worden onder mijn vingertoppen. Lekker zeg zo'n massage op de maandagochtend.
Plotseling hoorde ik een auto ons erf oprijden, ik verwachtte niemand dus vroeg me af wie dat kon zijn. Snel schoot ik in mijn bikini en liep naar de deur terwijl ik iemand hoorde aanbellen.
Het was een lekkere jonge vent die een pakketje kwam brengen. Toen hij mij het pakket overhandigde bleef zijn blik hngen op mijn stijve tepels en floepte hij eruit: zo koud is het niet toch? Met een knipoog erachteraan. Ik schrok en voelde me best opgelaten maar ik besloot: wat hij kan kan ik ook en ik laat me niet kennen. Dus ik antwoorde dat het niet koud was, maar het water in het zwembad nog wel van de nacht en dat ik daar net in was geweest.
Heerlijk zei hij, ik zou ook wel even willen zwemmen. Wat let je? Zei ik, kom verder! En tot mijn verbazing bliepte hij de autodeur op slot en stapte over de drempel. Vertel, waar is je tuin?
Ik vond het wel grappig en ging hem voor naar de tuin. Hij merkte op dat ik ook nog een beetje nat moest zijn op bepaalde plekken van het zwemmen en terwijl hij dat zei voelde ik me al een stuk geiler wprden dan ik al was. Ik besloot er voor te gaan want kennelijk had deze jongen er ook wel zin in.
Heb je een zwembroek voor me? Vroeg hij, waarop ik zei: een zwembroek? Daar doen we niet aan en ik trok mijn bikini uit en stapte in het grote zwembad, en ging uitgebreid liggen met mijn armen naar achteren over de rand en mijn tepels naar voren richting de zonnestralen. Hmmm ontsnapte mij want het koele water bluste de hitte in mijn kutje een beetje.
Hij kleedde zich ook uit en ging naast me zitten op de rand van het zwembad met zijn benen in het water en begon wat te bengelen met zijn benen. Lekker lichaam heb je zei hij. Ik zei darop dat hij bepaalt niet verlegen was aangezien hij en ik elkaar twee minuten geleden voor het eerst zagen en nu al naakt opmerkingen makte over mijn lichaam. En daar weer achteraan dat hij ook behoorlijk lekker was. Want hij zag er echt goed uit had ik al gezien, lekker slank en gespierd en een gladde borstkas die al aardig gebruind was. Verder naar beneden had hij ook niks te klagen, zijn lul die al een beetje stijf begon te worden beloofde veel voor voor de volle sterkte.
Ik besloot een baantje te trekken en achter me hoorde ik dat hij ook het water in gleed. Snel kwam hij achter me zwemmen en toen hij me bijna had ingehaald voelde ik zijn hand op mijn bil. Hij gleed verder naar boven op mijn schouder en pakte uiteindelijk mijn hand en leidde me naar het trappetje in het water.
Ik heb zin in je, jij ook in mij? Was dt niet duidelijk vroeg ik? En hij knikte van ja en tongzoende me eerst zacht en steeds wat harder, ondertussen voelde ik zijn pik in volle glorie tegen mijn been. Jemig wat een enorme lul moest dat zijn, en keihard was hij. Kij kneedde mijn borsten en kneep in mijn tepels die net zo hard waren als zijn lul en ondertussen bewoog mijn hand over zijn bortskas en tepels naar zijn lekkere dikke pik en ik begon er zachte kneepjes in te geven.
Jij lekker ding, ik zal je laten genieten zei hij geil in mijn oor en ik voelde zijn sterke handen in mijn middel en ik werd uit het water getild. Toen ik op de rand zat begon hij mijn benen te zoenen steeds verder omhoog tot hij bij mijn zeiknatte kutje aankwam waar hij eerst begon te blazen en vervolgens voelde ik zijn tong heerlijk warm over mijn lipjes gaan, hard en zacht afgewisseld en ik werd gek van genot.Vooral toen hij mijn harde klitje vond die hij ook zalig bewerkte met zijn tong. Echt genieten zeg, het duurde dan ook niet lang of ik kwam heerlijk klaar en schokte heftig tegen zijn gezicht, waar hij nog lekker mijn lipjes likte.
Een beetje bijgekomen gleed ik weer het water in, in zijn armen en met mijn benen om zijn middel leidde hij me naar de uitgang van het zwembad. Ik voelde bij elke stap zijn dikke pik tegen mijn lippen en kont en werd maar geiler en geiler. Hij tilde me zo uit het water en legde me op de handdoek waarhij zelf naast ging liggen. Ik kwam overeind en begon hem te zoenen en bedankte hem voor de geweldige befbeurt en zachtejes gleed ik met mijn tong langs zijn nek naar beneden. Ik draaide rondjes om zijn tepels en hier reageerde hij goed op, hij gebon lekker te kreunen, daar hou ik van. Ik gleed verder naar beneden, naar zijn navel en het streepje haar daaronder maar al gauw voelde ik zijn eikel tagen mijn wang. Ik likte zijn schacht helemaal naar beneden en weer omhoog en nam zijn ballen voorzichtig in mijn hand om te kneden. Weer naarboven met mijn hete mond en tong, en daar nam ik zijn eikel in mijn warme mondje, het kreunen werd luider. Ik begon hem echt lekker te pijpen en terwijl we beide daarvan genoten voelde ik de sappen alweer stromen bij mezelf. Hij legde zijn handen op mijn hoofd om het tempo aan te geven en kreunde het uit van genot. Al snel voelde ik zijn pik nog dikker worden en hij spande hevig aan waarna hij schokkend een paar dikke stralen heet sperma in mijn keel schoot. Ik likte het allemaal op en slikte het lekker door waarna ik niet stopte met pijpen, ik bleef lekker zuigen waardoor hij niet slap werd en heerlijk overeind bleef staan.
Jij lekker ding gromde hij, kom eens hier en hij trok me an mijn haren omhoog waarna hij tegelijk omhoog kwam. Op zijn knieen ging hij achter me zitten en hij kneedde mijn borsten ruw en kneep in mijn harde tepels en hij prikte zijn lul in mijn billen. Hij duwde me wat voorover en pakte mijn billen vast waarna hij zijn pik pakte en deze voor mijn kutje plaatste. Heerlijk duwde hij zijn paal tegen mijn gezwollen lipjes waarna hij hem een paar centimeter naar binnen neukte en dit ging zo even door. Steeds een beetje verder en ik had zog nooit zo'n lekkere dikke lul in me gehad dus ik genoot enorm. Toen hij helemaal in me zat en lekker in en uit gleed door alle geiligheid voelde ik zijn ballen tegen mijn klitje ketsen waar ik weer enorm geil van werd. Hij had me lekker vast bij mijn heupren en ik voelde zijn ene hand naar voren gaan om mijn klit te kunnen vingeren. Heerlijk geil, zo gevuld te zijn en zo lekker gevingerd te worden, en al snel kwam ik door het tempo schokkend klaar. Tegelijk voelde ik hem weer opzwellen en de stralen sperm schoten diep mijn buik in.
Ik draaide me om en hijgend gaf ik hem een natte zoen, en vroeg hem of hij niet eens weer aan het werk moest. Met een knipoog gaf hij dit toe en ik nodigde hem uit om de volgende maandag samen het pakketje te openen wat hij me had bezorgd. Hij moest lachen want natuurlijk wist hij van welk bedrijf het afkomstig was, ook al doen ze altijd van niet. Hij beloofde over precies een week weer aan te bellen.

Naakt heb ik hem uitgezwaaid waarna ik toch maar het pakket heb geopend om het in mijn eentje nog eens dunnetjes over te kunnen doen.Aantal keer bekeken: 6569
Waardering: 5.42 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online