Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Manon, het Avril meisje (11).

U leest om dit moment het verhaal Manon, het Avril meisje (11) gepost door Carolientje. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Carolientje
Gepost op: 2006-9-22

Verhaal:

Manon, het Avril meisje (11)
11 : Seks met elkaar


Zo stil mogelijk sluipen we samen de woonkamer binnen. Ik vind op bijna uitsluitend de tast de lichtknop van de staanlamp die naast de grote uitgestrekte sofa opgesteld staat. De kamer wordt sfeervol verlicht. Een warmkleurige lichtinval verheldert de kamer.
Manon kijkt een beetje onwennig rond. Ze neemt alles in zich op. Elke decoratie, elk meubilair.
"Kom je bij me zitten?", fluister ik zo zacht mogelijk en plaats mezelf in de hoek van de ruime driezit sofa. Ik kan haast niet wachten haar weer te zoenen.
�Tuurlijk�, Manon komt naast me zitten en gooit haar arm om me heen.
“Gezellige kamer�. Ze geeft haar ogen de vrije kost. Boven ligt iedereen te slapen. Best wel spannend om nu met haar op de benedenverdieping te vertoeven. Er ontstaat een seksueel gespannen sfeertje tussen ons.

“Carolien, weet je nog de laatste keer dat we dit deden?�, glimlacht ze lief en verwijst naar die ene vooravond toen we bij haar thuis zaten te knuffelen.
“Ja�, knik ik met leuke herinneringen aan dat moment.
“Ik zei toen dat ik er nog niet klaar voor was�, een wederzijdse stilte, “Ik denk dat ik er nu wel klaar voor ben. Ik hou van je weet je dat?�
Ze rust haar hoofd op mijn boezem. Ik kan even geen woord uitbrengen.
“Ik wil met je vrijen�, verduidelijkt ze haar intenties.
“Nu? Hier?�, dit zou mijn wildste droom te boven gaan. Meent ze dit? Ze klinkt alvast heel ernstig.
“Ja, vrij met me. Ik wil het net zo graag als jij�.

Ze klautert tot ze over mijn schoot terechtkomt en prest haar lippen weer sensueel op de mijne. Bedwelmd door liefde en passie laat ik haar tong naar binnen. Ze likt mijn lippen, speelt een vurig tongduel, streelt mijn haren en wangen. Ik laat me helemaal leiden door mijn hartstocht. Met volle overgave zoen ik haar terug.
Mijn spitse tong glijdt langs haar hals naar beneden. Ze zucht diep en sluit de ogen. Ze geniet van wat ik met haar doe. Dit moedigt me aan.

Zacht streel ik dat ontbloot stukje van haar buik dat onder haar topje vandaan kruipt. Haar huid is fluweelzacht. De lichaamsgeur die ze afscheidt werkt bedwelmend. Mijn hartslag drijft pijlsnel op.
Ik wil mijn hand terugtrekken als ik de vingers heel even onder haar strakke T-shirt laat glijden, maar Manon brengt me op andere gedachten. “Doe maar�, ze glimlacht en neemt mijn strelende hand vast. “Ga gerust door�.

Veel overredingskracht heb ik niet nodig. Meteen reikt mijn verkennende hand verder richting borsten. Ook mijn andere hand verdwijnt onder haar T-shirt. Mijn handpalm strijkt tegen de onderkant van haar beha. Ondertussen zoen ik haar hals, haar oorlelletje, haar wangen, schattige neus, en tenslotte weer haar mond.

Ik weet niet meteen wat nu gebeuren zal, als ze van mijn schoot af komt en voor me komt staan. In 1 ruk trekt ze haar bovenstuk uit, meteen gevolgd door de rode beha die haar kleine borsten vast houdt.


"Wat bij jij mooi zeg�. Mijn pupillen worden groot. Ik kan mijn blik niet meer van haar afhouden. Mijn stem slaat achterover en laat een kloppende hartslag langs mijn keel achter.
Haar haren vallen mooi over haar schouders , de lange lokken reiken bijna tot aan haar priemende tepels.

"Vind je ze echt mooi ?", ze knijpt heel even haar fijne borstjes tegen elkaar. Met een nieuwsgierige blik in de ogen, wachtende op een reactie van mij.
“Perfect!!�, Slaak ik uit. Van dit panorama krijg ik nooit genoeg. Ze is goddelijk mooi. Zonder al die perfecte maten die modellen wel hebben. Mooi, in al haar eenvoud. Een natuurlijke uitstraling.
“Jouw beurt nu, ik wil ook wat van jou zien�. Ze blijft op een onbereikbare afstand van me staan. Ik laat haar spel met me spelen, al had ik deze wederuitdaging niet verwacht. Ik ben me er weer heel even van bewust dat we niet alleen in huis zijn. Het zou heel vervelend zijn mocht iemand ons hier, in deze houding, betrappen.

De vrees te worden betrapt brengt ook de bijhorende geilheid met zich mee.
Ik wil het doen met Manon. De hele nacht lang. Oneindig lang gestreel, zoenen, kijken.
Terwijl ik haar blijf aangapen maak ik mijn bloes los, met beide handen, knoopje voor knoopje. Haar reactie prikkelt me. Die lieflijke grijns, die starende duistere ogen. Ik voel me sexy en opgewonden.

Na het laatste knoopje te hebben losgepeuterd laat ik mijn bloesje langs mijn volle borsten hangen. Die volle C cup trekt haar volledige aandacht. Ze zijn veel voller en ronder dan de hare. Toch hou ik ontzettend veel van haar bescheiden maatje en hoe sierlijk ze zijn gevormd. Ze passen perfect bij haar slanke tengere lichaam.

"Die zijn gróót", slikt Manon haar woorden even door en scant mijn halfontblote bovenlijf af. De onwennigheid en verlegenheid doet ons beiden lachen. Ik besef dat ook ik verder zal moeten gaan en het uittrekken van m'n beha de volgende logische stap wordt.
"Ben je nieuwsgierig ?", vraag ik plagerig.
Ze knikt met overtuiging en blijft netjes voor me staan. Van uit een staande hoogte kijkt ze neer hoe ik mijn bloesje verder uit trek en mijn beha los haak.

Mijn tepels komen overeind te staan. Enerzijds door de plotse koude luchtstroom, anderzijds door de seksuele opwinding die door mijn lichaam giert. Dit wordt ook voor mij de eerste keer

Al gauw lig ik een beetje languit , op de sofa , met ontblote borsten. Mijn vrij grote tepels staan overeind , deels door de plotse koude luchtstroom die hen aanraakt , deels door de opgewondenheid van dit vurige spel.

Dit wordt ook voor mij de eerste keer dat ik met een meisje verder ga dan wat zoenen en overheen de gedragen kleren strelen.
Deze nacht is onze nacht. Vurig wacht ik af tot ze weer dichterbij komt en me overal aanraakt.
Ze schopt haar schoenen uit en komt naast me zitten. De sfeer is onwennig. Wat moeten we nu doen? Zoenen gaat heel vlotjes, maar elkaar zo intiem aanraken is toch weer wat anders.
"Jij hebt dit ook nog nooit gedaan he?", vraag ik fluisterend en ga iets meer op m'n rug liggen.
"Nee, nog nooit"
"Ben je nerveus?", ik grijp naar haar hand. Ze hoeft geen antwoord te geven. Haar hand trilt van opwinding.

Een volgend moment laat ze zich op me neervallen. Onze naakte borsten rusten tegen elkaar. Haar onderlichaam valt tussen mijn gespreide benen.
Eerst nog wat zoenen, daarna laat ze zich verder leiden door haar verlangens.
Deze lighouding is niet ideaal om me te betasten. Zo beslist Manon rechterop te gaan zitten ter hoogte van mijn buik. Ik houd mijn adem in en voel haar beide kleine handen vanaf mijn sleutelbeen naar mijn borstcurve afglijden. Haar vingers raken me zo uiterst voorzichtig aan, terwijl ze op geen enkel moment oogcontact met me verliest. Van zodra die vingers mijn tepelhoven aanraken vloeit een hete stroom door mijn lichaam. Het doet me zacht kreunen en elke zenuwuiteinde wordt intens geprikkeld.
Het mooiste meisje op aarde, mijn Manon.

Met tederheid speelt ze met de verharde topjes. Het voelt heerlijk aan. Haar onwennigheid verdwijnt, ze wordt moediger.
"Vreemd, een ander meisje haar borsten aanraken", grinnikt ze met opgewonden ondertoon in haar stem. Ik grinnik terug. "Het voelt heerlijk aan Manon, je hebt heel zachte handen�
Ze blijft onophoudelijk strelen, heel zacht en ongehaast. Dat heerlijk zinderend gevoel vloeit door tot in mijn slipje. Ik raak zo opgewonden van haar en haar speelse bewegingen omheen mijn roze tepels dat ik onrustig begin te kronkelen overheen de met stof beklede sofa. Ik krul mijn rug en duw mijn borsten op die manier nog dichter tegen haar masserende handen.

Ik hou haar met beide handen vast in de zijde. Haar huid vertoont kippenvel, elk stukje dat ik aanraak. Op mijn beurt streel ik over haar buik. Ook naar haar spitsvormige borstjes grijp ik m’n handen. Ik wil ze voelen, aaien, in mijn handpalm vasthouden.

Het is ook voor mij vreemd een paar meisjesborsten in de handen te nemen die niet mezelf toebehoren. Een sensationeel gevoel overlaadt me als haar tepels tussen mijn vingers glippen.

Geruime tijd blijven we elkaar strelen. Geen enkel huidstukje wordt overgeslagen. Met haar heupen beweegt ze heel langzaam zodat haar kruisje tegen mijn buik aanscheurt. De bevrediging die dit teweegbrengt voert haar ademhalingsritme op.

"Carolientje, hou me even vast", fluistert ze lief en duikt omsloten in mijn armen. Ze legt haar hoofd tussen mijn boezem, laat haar mooie haren op me neer vallen. Ze blijft rustig liggen. Ik streel haar naakte arm en schouder.
Het voelt aan alsof onze lichamen in elkaar willen smelten. Die aantrekkingskracht is gigantisch. Ik voel haar hartslag, die gaat waanzinnig snel.

Wil ze nog meer vrijen? Of me enkel vasthouden? Ik word aangenaam verrast als ik opeens haar lippen op mijn borsten voel. Ze zoent ze, ze likt ze, met haar spits nat tongetje. Ik staar naar haar lichaam dat op me rust, haar neus glijdt tussen mijn borsten in, ze verkent het terrein met tong en zoenende mond.
“Vind je dit okee?�
Ik knik zo hard dat ik er bijna een nekverrekking aan overhoud. Wat ze doet, doet ze zo lekker, zo zacht en met zoveel passie.

Mijn tepel wordt in haar mond genomen. Ze rolt haar tong speels om het speentje. Maakt daarna enkele likkende cirkels langs de hele omtrek van mijn tepelschijf. Zacht begint ze te zuigen. Ze klemt de tepel tussen haar lippen en tanden. Met korte trekjes bespeelt ze dit uiterst gevoelige lichaamsdeel. Het genot is hemels.
"Ooh Manon, liefje", korte kreunen, hevige rillingen, sterke verlangens. Het wordt allemaal steeds intenser. Een duidelijk spoor laat zich achter in mijn broekje. Ik kan niet meer stil blijven liggen. Mijn rug vormt een grote boog. Ze tilt mijn lichaam op en begraaft haar gezicht tussen mijn grote borsten. Haar zoenen en gelik wordt heftiger, wilder. Ze maakt me nog echt gek.

Dit gaat een tijdje door. Mijn poes tintelt zo intens. In elke andere omstandigheid zou ik mezelf nu naar een orgasme brengen. Ik houd het gewoon niet meer uit. Het minste contact daar beneden zou voldoende zijn om overheerlijk klaar te komen. Maar ik wil niet dat dit gevoel stopt. Ik wil dat het doorgaat, zolang mogelijk.
Ze merkt hoe zeer ik begin te hijgen en hoe mijn lichaam verkrampt van pure overladen passie.

"Wil je al klaarkomen?", vraagt ze met lichte gené.
Ik vind het geil klinken. Ik hoor het haar zo graag zeggen. Ik explodeer bijna van vurigheid. Hoe wil ze me bevredigen? Wat houdt ze in gedachten?

Manon laat haar onschuld vallen. Ze is vastberaden door te gaan tot het einde. Ze wacht niet af op mijn antwoord. Ik denk dat mijn blik op het gezicht en de reactie onder haar strelende handen genoeg zegt. Ze herpositioneert zichzelf en zit nu net onder m’n knieën.
Met een eenvoudige knip maakt ze mijn broeksknop los. Mijn hart bonst bijna uit mijn ribbenkast. Spanning drijft nu wel heel erg op.
“Wil je dit?�, vraag ik haar nogmaals en hoop slechts op 1 antwoord.
“Ja!�, glimlacht ze. Het antwoord dat ik wou. Ik glunder. Mijn ritssluiting wordt naar beneden gehaald. Een stukje van mijn zwart zijden slipje komt tevoorschijn.

Op dat moment buigt ze haar lichaam en zoent mijn buik. Haar tong streelt neerwaarts langs mijn navel richting half openstaande spijkerbroek.
Voor geen geld van de wereld wil ik dat ze stopt. Dit is werkelijk het meest paradijselijke gevoel dat ik ooit heb gekend.
Met haar handen reikt ze nogmaals naar mijn volle borsten, terwijl haar kussende mond steeds dichter bij mijn zwarte slipje komt.

Ze hoeft niks te zeggen, als ze met beide handen mijn jeans vastgrijpt begrijp ik dat ze die wil uittrekken. Ik til mijn kont op en laat haar vrije spelingsruimte. Gehaast trekt ze mijn lange jeans uit en gooit die naast de bank op de grond. Haar pretoogjes spreken boekdelen.

Mijn god, ik voel me zo opgewonden. Het idee alleen al. Manon, mijn droommeisje, die me gaat strelen tussen de benen. Me tot een mega orgasme wil brengen met die lekkere handjes van haar.

Ze neemt haar tijd. Bouwt alles rustig op. Haar hand wrijft intens tegen mijn glad, licht doordrenkt slipje, op en neer, ritmisch, met enige druk tegen de schaamlippen en gezwollen clitoris. Haar handpalm laat het slipje alle mogelijke richtingen uit gaan. De stof die tegen mijn vulva aanscheurt brengt me helemaal in vervoering. Ze houdt haar hand op die hoogte en klautert weer op me. Ze neemt elke tepel in de mond en zuigt die gretig. De combinatie van haar mond en tong op mijn tepels, en die hand dat mijn broekje helemaal nat maakt drijft me over de grens.
Ik houd het niet langer meer vol. De erotische spanning is te hoog.

Ook al wil ik het nog niet, ik kan het niet meer tegenhouden. Mijn lichaam wordt overspoeld door een schok. Elke vezel siddert na. Het vocht sijpelt naar buiten en wordt door mijn slipje geabsorbeerd.

Geen vijf minuten gingen voorbij sinds ze mijn broek had uitgetrokken. Ik ben veel te snel klaargekomen. Maar dat stoort me verder niet. Vrijen met Manon is hemels. Wat een lief meisje. De minste aanraking door haar voert me al naar een intense genotzone.

"Wil jij ook ?", vraag ik nog steeds vuurrood en nagenietend. Ik knoop weer m'n broek dicht en houd haar in een knuffelhouding stevig vast.
�Ja, maar vandaag niet meer. Ik moet weer naar huis vrees ik�
Ze heeft gelijk. Wat ging de tijd snel. De kleine wijzer van de klok staat heel dicht bij het cijfertje 2. Onze tijd is om.
“Een andere keer?�, stel ik voor.
“daar hou ik je aan�, grient ze meisjesachtig.

We trekken beiden onze kleren weer aan.
“Het was een superleuke avond�. Ze zoent me op de mond.
“Voor mij ook�, geef ik met stralende blik toe.
Daar vertrekt Manon weer naar huis toe. Ik mis haar al van zodra ik de deur acher haar dicht trekt.
Dit is weer zo’n dag dat ik nooit of te nimmer meer zal vergeten.


Aantal keer bekeken: 10148
Waardering: 8.32 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 26 bezoekers online