Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Manon, het Avril meisje (13).

U leest om dit moment het verhaal Manon, het Avril meisje (13) gepost door Carolientje. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Carolientje
Gepost op: 2006-9-22

Verhaal:

Manon, het Avril meisje (13)
13. SAMEN OP VAKANTIE


Naar jaarlijkse gewoonte ging ik twee jaar opeenvolgend tijdens de laatste weken van oktober met Marjolein op vakantie. Ik hou van een nazomerse vakantie. Als de herfst in eigen land het groen verkleurt en de zon haar winterslaap begint, dan trekken we naar het zuiden, waar de zomer nog net iets langer aanhoudt.
Dit jaar wil ik dolgraag Manon met me meenemen. Naar een zonovergoten strand, palmbomen, een helderblauwe zee.

Na lang overleg met Manon’s ouders slaag ik er in hen te overtuigen hun mooie lieve dochter op vakantie mee te nemen voor 10 overheerlijke dagen. Manon’s enthousiasme is al even laaiend als dat van mij. Ik kon alles snel regelen via het reisagentschap en stond er op een kamer met haar te delen.

Turkije, een land vol wonderbaarlijke natuurpracht langs mooie goudgele stranden. Dit wordt een paradijs voor ons tweetjes.

Het wachten duurt lang, aftellen naar die vertrekdatum. Op de vooravond van ons vertrek duik ik vroeg in bed. Nogmaals kijk ik naar de foto die mooi ingekaderd op mijn nachtkastje pronkt. Manon en ik in de stad. Een foto die enkele weken geleden door Katrijn is genomen.

"Goeiemorgen vriendinneke", hoor ik de stem van Manon aan de telefoon om half 5 in de vroege ochtend. Geeuwend probeer ik de ogen te openen.
"Heej Manon, ben je er klaar voor ?", glimlach ik met mijn mobieltje in de hand.
"Hélemaal, het wordt echt super. Ik kon niet slapen, ik ben zo opgewonden om te kunnen vertrekken"
Hoewel mijn wekker slechts om 6 uur hoort af te gaan ben ik blij haar stem te horen op dit onmogelijk nachtelijke uur.

"Mijn reistas staat al klaar naast m'n bed". Ik moet lachen., Ze klinkt zo extreem enthousiast, het is echt schattig.
Mijn kleine lieverd ligt slapeloos de uurtjes af te tellen. Ik heb geen zin meer om te slapen. Ik wil met haar aan de lijn blijven, tot mijn wekker zoemt.

De tijd raast voorbij. We dromen er op los wat we allemaal gaan doen daar. Soms wordt het zelfs pikant. We weten allebei welke mogelijkheden deze vakantie ons kan bieden.

De wekker laat van zich horen.
"Ik zie je in een uurtje bij je thuis, kusjes, ik hou van je". Ik haak de telefoon in en loop met brede glimlach naar de douche.
Een kwartiertje later ontmoet ik mijn vader aan de ontbijttafel.
“Zo, het is zover he�, glimlacht hij en schenkt me verse koffie.
“Ja, eindelijk�. Hij weet hoezeer ik naar deze dag uitkeek.

Het moment van afscheid is gekomen.
“Wees je beetje voorzichtig daar?�, “Hou je geld goed in de gaten�, “Bel ons als je bent aangekomen�. Moederlijke bezordheid. Ik stel hen gerust dat alles prima zal verlopen.
“We maken er vast een heerlijke vakantie van�. Mijn moeder lacht. “vast wel�. Ik snap haar gedachtengang. Bijna twee weken met mijn liefje op vakantie. Zoveel intieme momenten, zovaak we zelf willen, ongestoord en ongeremd. Mijn moeder begrijpt mijn gevoelens als geen ander. Ze staat helemaal achter mijn relatie met mijn droommeisje, en gelukkig draaien ook Manon’s ouders langzamerhand bij.

De wagen wordt ingeladen. Nog een laatste keer iedereen uitzwaaien. Daarna rijden we langs haar over, en dan richting luchthaven.
Het wachten in de grote hall van de luchthaven duurt immens lang. We zien bedrukte gezichten van mensen op zakenreis. Ze moesten eens weten hoe wij ons voelen. Overmatig gelukkig, poppelend om aan boord te kunnen gaan.

Het inschepen gebeurt vlotjes, daarna volgt een vliegreis van om en bij 4 uur. Beiden liggen al gauw in slaap. We hebben amper geslapen vorige nacht. De spanning hield ons bezig wat nu geleidelijk afneemt naar een zalig rustgevend gevoel.
Ze zit naast het raampje. Ik deel het plaatsje met nog een oudere dame naast me. Het is haast niet te geloven, zoveel dagen van aftellen en nu zitten we samen op het vliegtuig naar onze vakantiebestemming.

Met een locaal busje worden we naar ons hotel overgebracht.
De verbazing is groot. Wat een prachtig verblijfshotel gelegen aan de rand van de oceaan. De sfeer zit meteen goed. We kijken onze ogen uit op het ruime zwembad overspoeld door bruingebakken zuiderse kerels en jonge dames die liggen te zonnen in bikini. Zo'n 27 graden zomerse temperaturen met een zacht aangenaam briesje.

Bij het uitstappen uit het minibusje hoorden we op de achtergrond reeds vrolijke zomerliedjes weerklinken, verstoord door lachende jonge kinderen die zich vermaken in en rond het zwembad.
Manon loopt als eerste de grote receptiehal binnen en kijkt met verwonderde ogen rond. Uitstalborden die vermelden wat dit hotel allemaal te bieden heeft : sportaccommodatie, avondanimatie, uitgebreid buffet, huurwagens. Mogelijkheden zat. Dit is echt het aards paradijs. Heerlijk hoe Manon met brede glimlach geniet van haar verblijf in dit Turkse kuststadje. Het hotel dat we samen hebben uitgekozen uit talrijke bekeken vakantiefolders. Goeie keuze, dat is nu wel zeker.

"The two young ladies from Belgium I assume? Miss Manon and Miss Carolien", begroet de receptionist ons met vriendelijke glimlach. Gelukkig spreken ze engels. Hoewel ik het hoogst lachwekkend vind hoe mijn naam wordt uitgesproken. We moeten er beiden om lachen.
"That's us", begroet ik hem terug en krijg meteen de sleutel van onze kamer overhandigd.
"One room? is that correct?", beetje in de war geslagen kijkt hij nog eens in zijn notities, wat overeenstemt met de voucher die we hem net overhandigden.
"Yes, two girls, one room, one bed" , provoceert Manon hem met speelse glimlach. Ik vind haar onomwonden reactie schitterend.

Niet echt de gewoonte hier blijkbaar dat 2 meisjes eenzelfde kamer delen. Het zal ons worst wezen. Ik wil bij Manon slapen. 10 nachten op een rij.


Aantal keer bekeken: 3097
Waardering: 5.63 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online