Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Manon, het Avril meisje (15).

U leest om dit moment het verhaal Manon, het Avril meisje (15) gepost door Carolientje. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Carolientje
Gepost op: 2006-9-25

Verhaal:

Manon, het Avril meisje (15)
15. Het Strand

De ober begeleidt ons naar een tafel ergens achterin de ruime eetzaal. Een vijfgangen menu passeert de revue.
“Die jurk vind ik je echt beeldig staan�, complimenteer ik haar oprecht.
“O ja?�, glundert ze en bekijk zichzelf vanuit de hoogte.
Met de menukaart voor onze neus begint weer een verleidelijk oogspel als regelmatig éen van ons z’n blik van de menufolder afwendt en met speelse grijns de ander bekijkt. De aantrekkingskracht is weer groot.

Het geserveerde eten is heerlijk, zo ook de bijhorende wijnen. Het is verder opmerkelijk stil aan onze tafel. Onze verliefde blikken praten in plaats van onze mond. Dit is ware liefde.

Op een gegeven moment zijn we zo verdwaald in elkanders ogen dat geen van beide de ober heeft opgemerkt die aan onze tafel staat.
“You want dessert?�
“No thank you, I’m done�, schrik ik op.
“Ooh, ik wil nog wel een ijsje of zo�, Manon grijpt opgewekt naar de dessertkaart die de man in de hand houdt.
“This, for me�, en wijst naar de met fruit versierde ijscoupe.
Ik zie haar zo graag bezig. Ze is grappig, altijd opgewekt en heel spontaan.

Ze smult haar ijsdessert met veel smaak naar binnen. Ik kijk naar m’n horloge: half 10, veel te vroeg om nu al te gaan slapen. Geen idee welke avondanimatie dit hotel aanbiedt. Misschien heeft Manon een idee?
“Wat gaan we straks nog doen? Is er nog wat leuks vanavond?�
“Ja, we gaan vrijen�, grinnikt ze en schept het laatste uit haar bokaal met haar lepeltje op.
Dit antwoord had ik niet verwacht, maar vindt het voorstel helemaal niet slecht. Hopelijk begrijpt niemand hier Nederlands. Dat speelt in ons voordeel.

Een kwartier later verlaten we onze tafel. Ik wandel voorop en gehaast zet ik mijn weg richting kamer om Manon’s avondplan uitbundig uit te voeren.
“Waar ga je heen?�. Enkele meters achter me houdt ze stop.
“We gingen toch… je weet wel… op de kamer??�, Ik maak wat gekke gebaren met de handen en frons de wenkbrauwen. Heeft ze geen zin meer? Had me er net zo op verheugd.

Ik wil nog even naar het strand, ergens helemaal afgezonderd van alle drukte. Kan ook leuk worden, bedenk ik me. Zij neemt de leiding, ik volg haar. Eens we uit het toeristisch gedeelte zijn grijpt ze mijn hand vast. Hier en daar wandelt een ander koppeltje eveneens voor een laatavond wandeling. Na een eind doorstappen verdwijnen ook de laatste mensen uit ons gezichtsveld.

Eens buiten het hotel neemt het toerisme sterk af. Meeste bezoekers vertoeven liever in hun fraai clubhotel, zijn nog aan het eten of gaan tijdig naar bed. Manon koos voor een romantisch samenzijn, ver weg van alle mensen. Ik had niets liever gewild.

Deze wandeling voelt heel romantisch aan. Zachte wind door onze haren, aangename temperatuur, de golven van de zee die tot bijna aan onze voeten reiken. Maar vooral de stilte, die overheerlijke rust met enkel geluiden van de levende zee en onze voetstappen in het witte zand. Het lijkt wel of we helemaal alleen op de wereld zijn. Ik, samen met het meisje dat ik zo dierbaar bemin.
De zon zakt volledig weg achter de horizon en maneschijn neemt het over.
Hand in hand wandelen we de kustlijn af. Het hotel ligt al kilometers achter ons.

Bij enkele wildbegroeide palmbomen vleit Manon zich neer. “Dit ziet er een gezellig plekje uit�. Haar avondjurk nestelt zich over het zand. Haar schoenen had ze tijdens de wandeling reeds uitgetrokken. Naast haar neem ik plaats en samen staren we naar de eindeloze oceaan. Hier kom je echt helemaal tot rust. Dit is leuker dan uitgaan naar de disco, of eender welke hotelanimatie. Dit is pas echt genieten van het leven.

“Ik ga zwemmen�, bedenkt ze zich na een poos.
“Naakt?�
“Ja, waarom niet! We zijn hier helemaal alleen. Dit is ons onbewoond eilandje�, grapt ze en trekt alles uit. Daarna rent ze de volle zee in en neemt een duik in het verkoelende water. De schuimende golven spoelen over haar hoofd en schouders. “Kom je nog?�, Roept ze vanuit de verte.
“Tijd om eens iets geks te doen Carolien�, spreek ik tegen mezelf. Dat speelse is een beetje vastgeroest met ouder worden. Het doet me goed met een meisje te zijn die zich helemaal laat gaan op sommige momenten. Spontaniteit alom.

Ik kleed mezelf snel uit. Alles gooi ik over het zand. Ik kijk toch nog eens rond of niemand in de buurt ons kan zien. Kunnen we zomaar onze kleren achterlaten? Is dit wel legaal in zo’n streng islamitisch land? Mijn gedachten gaan weer op veel te realistische toer op. “Carolien, het is echt leuk hier�, roept ze me weer, en zwemt als een lenige zeevis door de woeste wateren.

De laatste kledingstukken gaan uit. Ik ren dan eveneens het water in waar ik door de toch wel koude waterstroom verrast wordt. Ik zwem zo goed ik kan naar Manon toe die al een eind verderop zit.
Na enkele voltreffers van hoge golven worden ook mijn haren doorweekt. Van zodra ik bij haar ben kust ze me op de mond.
Ik moet nog steeds wennen aan deze onstuimigheid: twee meisjes naakt in volle zee, elkaar kussend, in het holst van de nacht.

We hebben plezier en raken elkaar onder water op gewaagde plaatsen aan. Gegiechel en schatergelach verstoort de stilte van de zee. Na een tijdje rond spartelen en elkaar plagen komen we weer uit het water. Ik besef dat we geeneens een handdoek bij hebben.

Ik ben als eerste terug bij onze kleren. Dan komt Manon er ook aan. Waterparels druipen van haar huid af. Haar natte haren, dat heeft wel iets. Ik kan het moeilijk verklaren. Iets artistieks. Iets betoverend.
Ze ploft zich neer op het kleverige zand.

Miljoenen sterren fonkelen aan de hemel. De maan zag er nog nooit zo mooi uit. Dit is de ideale plaats en moment om met elkaar de liefde te bedrijven en de hele nacht samen door te brengen. Hier onder de blote hemel, afgelegen van de bewoonde wereld. Ze kruipt naar me toe en vlijt zich in mijn armen. Ik zoen haar weer op de mond en onze tongen verstrengelen zich.

We stoeien en rollen in het zand. Ze ligt boven op me, daarna ligt zij weer onder me. Onze lippen blijven op elkaar.
De hele nacht knuffelen we. Regelmatig bereikt éen van ons, of samen, een climax om dan weer een eindeloos lang naspel van aaien en lief zijn aan te vatten.

Deze nacht is de mooiste en onvergetelijke nacht uit mijn leven. Geen van ons beiden heeft zin om te slapen of terug te keren naar het hotel.
We kijken naar de sterren, dicht tegen elkaar aan. Nog een enkele keer duiken we het zeewater in om dan weer op te drogen in het zand.
De maan schept een diepromantische sfeer. Ik weet wel zeker dat niemand op deze aarde zich zo gelukkig en voldaan voelt als wij tweetjes.

Het is rond halfzes in de ochtend als we besluiten terug te gaan. De moeheid slaat nu hard toe. We trekken onze kleren aan en wandelen hand in hand terug naar het hotel. Onderweg kijken we nog eenmaal om, denken nostalgisch terug aan de voorbije nacht. Daar op dat plekje bij de zee bij die palmbomen.

Beetje besmeurt van het zand komen we een uur later aan in het hotel. De eerste logees wandelen de trap af om zich naar de ontbijttafel te begeven.
Vol van binnenpretjes begroeten we hen. Onze nachtrust hebben we nog te goed. We besluiten uit te slapen tot de late namiddag. Zin in ontbijt hebben we niet. Het enige waar we nu aan denken is slapen.


Aantal keer bekeken: 4932
Waardering: 5.64 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online