Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Mara en Mira..

U leest om dit moment het verhaal Mara en Mira. gepost door De Kampleider. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: De Kampleider
Gepost op: 2010-12-23

Verhaal:

Mara en Mira.
Groep 8 ging op kamp in Heino in Overijssel. na een lange reis maar wel een gezellige kwamen ze aan bij het kamp. Maar eerst moesten ze over de spoorweg.
Toen ze toestemming hadden om over de spoorweg heen te rijden begonnen ze er langzaam aan. Maar tot grote schrik kwam het wiel van de bus vast te zitten en er ontstond paniek in de bus. Maar gelukkig kwam de meester met een goed plan: Alle kinderen de bus uit. Toen alle kinderen de bus uit waren, dat dachten ze tenminste merkte Sanne op dat de zusjes Mara en Mira er niet waren... De tas van Mara was blijven haken achter de stoel. Ze probeerde hem eruit te trekken maar het lukte niet. haar tweelingzus Mira wachtte natuurlijk tot de tas loskwam. Maar op dat moment hoorde ze de bellen rinkelen en 5 seconden later raakte de trein de bus. Mara en Mira waren allebei snars en snarsdood. Nu 30 jaar later kwam er weer een klas naar Heino Summercamp om een leuk reisje te beleven. Door het ongeluk gingen de bussen niet meer langs de kant van de spoorweg. Maar vanaf de andere kant door het dorpje. Maar nogsteeds gaan de kinderen (als ze naar het boerderij-gedeelte gaan) naar de spoorweg. Carmen keek naar de spoorweg en voelde een rare energie. Ze bleef maar kijken, kijken en kijken. Ze moest er gewoon naartoe lopen. Opeens hoorde ze stemmen. Neeeee, niet doen! Je zult het niet halen! Ze schrok en keek om ze zag de zusjes staan in een helder witte jurk. Ze rende weg, ver weg van het kamp... Ze kwam nooit meer terug! De meisjes wouden Carmen gewoon waarschuwen... Hebben ze mij verteld... }:D

Aantal keer bekeken: 2008
Waardering: 6.08 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 40 bezoekers online