Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Massagesalon, Linda doet het naturel!.

U leest om dit moment het verhaal Massagesalon, Linda doet het naturel! gepost door Rukker. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Rukker
Gepost op: 2007-5-23

Verhaal:

Massagesalon, Linda doet het naturel!
Een tijdje geleden was ik op zoek naar een goedkope dame van plezier. Normaal bezoek ik alleen ramen en heel soms een club, maar de laatste tijd waren de ervaringen die ik had wat minder: 5 seconden opgeilen, condoom erover, snel pijpen of neuken en ja, dan kom ik binnen een minuut. Beetje krap bij kas maar wel een volle zak, ik dacht ik probeer het eens bij een massage salon.

Via internet eentje gevonden met aziatische dames, en dus vol spanning aangebeld. Een oudere dame deed open en ik was even bang dat zij me ging servicen. Nee, ze vroeg me even te wachten in de woonkamer. Ze is nog niet weg of er komt een vreselijk mooi dame om de hoek. Soort nachtponnetje aan, lange benen, een paar heerlijke borsten, lang zwart haar, mooi gezichtje en heel fijne rondingen. Ze was zeker niet dik maar ook niet zo iel als aziaten soms kunnen zijn. “Hi love, zullen wij met z’n tweetjes even naar achteren gaan?�. Nou, dat liet ik me geen twee keer zeggen.

Ze ging heerlijk dicht bij me staan, een beetje ‘per ongeluk’ rijend maar vooral dus supergeil. Of ik helemaal gemasseerd wilde worden. Maar ja, zoals gezegd was het geld een beetje een probleem dus ik vroeg haar een handjob. Mijn ervaringen bij raamhoeren in het achterhoofd zou dat even tjoep-tjoep zijn en weer naar buiten. Maar dat was het dus niet!

Linda keek me heel verleidelijk aan en zei: “met m’n handen? Maar daar ben ik helemaal niet goed in�. Tja, wat antwoord je dan? Gelukkig hoefde ik daar niet lang over na te denken: ze kroop helemaal tegen me aan en gaf me een zalige natte lange tongzoen. Echt vreselijk soppig, supergeil vind ik dat. Onderwijl nam ze een hand van me en zette die net onder haar rechterborst, duideljk uitnodigend om op verkenning te gaan. Met haar andere hand tastte ze in m’n kruis waarop ze een goedkeurend geluidje liet horen, “hmmmmm�. Even plotseling als ze begon te zoenen stopte ze en vroeg: �in plaats van een handjob, mag ik je ook lekker pijpen�? Ik dacht nog: met die zalige lippen? Helemaal goed. Inmiddels erg opgegeild, zei ik “tuurlijk mag dat, maar ik had eigenlijk niet zo’n zin in een condoom, ik maak er liever een beetje een troep van als je begrijpt wat ik bedoel.�. Linda glimlachte: “wie heeft het hier over condooms? Ik lust ‘m wel rauw!�.

In no-time lagen we naakt op het bed. Door het voorvocht was het al een vrij smeuige bedoening, en toen ze daaraan voorzichtig begon te likken dacht ik dat ik gek werd. Eerst alleen het topje, toen ik eromheen, en daarna nam ze ‘m vol in de mond. Zaaalig! Heel langzaam deed ze het, ze kronkelde met haar lichaam. Omdat ze schrijlings naast me zat vroeg ik of ze ove rmij heen wilde komen zodat ik haar kon beffen. Half en half verwachtte ik nu toch echt eens “nee� te horen maar geen probleem, ineens had ik een heerlijke natte poes voor m’n mond. Niet een beetje vochtig maar echt druipend van geil.

We zaten eerlijk heerlijk te bevoelen, ze wist echt heel goed wat ze deed. Als ik een beetje in de buurt kwam van m’n orgasme stopte ze, daarna begon ze weer. Toen ze zelf leek te komen hield ik ook op maar dat was duidelijk niet de bedoeling: ze drukte haar heerlijke kutje vol in m’n gezicht. Ja, dan vraag je erom… Niet lang daarna kwam ze met een heerlijk gegrom klaar. Ze kwam van me af en likte m’n gezicht een beetje droog. Linda ging op m’n buik zitten en hing haar borsten tot m’n gezicht, puur natuur en geweldig van vorm, ze pasten niet in m’n hand. Zachtjes geile woordjes zeggend schoof ze ongemerkt beetje naar achteren tot ze zei: “mag ik even je pik in me voelen, het moet gewoon. Ik was al m’n verstand al verloren en even later gleed ik zonder bescherming in haar liefdesgrot. Dat was m’n eerste keer dat ik zonder condoom iemand neukte. Ik kan niet anders zeggen: “wat heb ik een boel gemist zeg!� Zo lekker warm, intiem, geen woorden voor.

Al die tijd bleef ze super rustig bewegen, soms stoppend, soms alleen maar heel diep m’n pik in haar hebbend. Maar aan alles komt een eind, toen ze merkte dat ik echt op springen stond vroeg ze heel zacht en heel lief hoe ik het liefst wilde komen. Nou, dat wilde ik wel in haar. Ze ging met haar kut een soort knijpbewegingen maken en al heel snel kwam ik. Alsof ik gemolken werd, ze bleef haar bekken lekker bewegen. Hemels.

Ze ging van me af en kwam naast me liggen. “Vond je dat lekker?� vroeg ze. Nou, dat was wel duidelijk lijkt me. Ze keek me diep in de ogen en gaf me een lekkere zoen. Mijn pik, helemaal slap, lag er wat zielig bij. Ze streelde ‘m een klein beetje en zei dat ze geen haast had. Ik dacht zo’n kans krijg ik nooit weer, en begon haar schaamstreek te aaien, een siddering ging door haar heen. Vervolgens stak ik een vinger in haar kutje – die dus nog vol zat met haar en mijn geil. Supernat begon ik haar te vingeren, Linda maakte kirrende geluidjes.

“Je mag me nog wel even likken hoor als je wilt� zei ze. Vooraf zou ik dat vies gevonden hebben maar nu was alles aan Linda lekker. Even onwennig maar daarna vol overgave befte ik haar weer terwijl m’n middel- en wijsvinger lekker in haar kutje speelden. Even later haalde ik m’n middelvinger uit haar kut en ging haar kontgaatje strelen. Omdat het allemaal zo soppig was daar beneden gleed ‘ie er zo in…

Mijn pik was inmiddels iets minder slap maar ook niet meer helemaal doods. Ze trok mij naar haar toe en geleidde m’n pik in haar sompige kut. In no-time was ‘ie weer op oorlogssterkte. Ze draaide zich om, ging op haar knieeen zitten, liet mij achter haar zitten en liet mijn nu druipende lul – van haar kutgeil en mijn eerste lading sperma – voor haar kontje komen. Ze drukte haar billen iets achteruit en ik gleed zo haar kont in! Ja sorry hoor, maar dat was ongelooflijk. Ik begon te beuken, hield het niet meer van geilheid. Linda vingerde haarzelf terwijl ik met m’n beide handen haar borsten bijna fijnmaalde, weer kwam ze klaar – of in ieder geval leek het erop want ze trilde helemaal en werd slap.

Nu was het Linda niet meer die bepaalde wat we deden maar ikzelf. Toen ik voelde dat ik ging komen voor de tweede keer (dat is me me aftrekken nog nooit gelukt) trok ik m’n lul uit haar kont. Ik liep om het bed heen en ging voor haar staan. Het was niet moeilijk te raden voor Linda wat ik wilde. Ze schoof iets naar achteren en nam m’n pik weer in haar mond. Met haar hand trok ze de voorhuid heel strak naar achteren en nu ging ze me echt neuken met haar mond. Ik gaf het tempo aan door met m’n handen haar hoofd naar voren en achter te bewegen. Binnen 5 seconden kwam ik, en de eerste twee stralen kwamen diep in haar mond, ze bleef pijpen. Toen nam ze ‘m uit de mond en liet het op haar gezicht komen. Het duurde wel een halve minuut voor ik weer adem kon halen.

Linda keek me lief aan en ging naast me zitten. “Ik vond het lekker, dank je wel.� Een laatste geile zoen en toen was het echt afgelopen. We hebben ons wat gewassen bij het wasbakje en even later stond ik buiten. Niet te geloven zeg, ik heb het net opgeschreven en moet me weer even ontladen.

Aantal keer bekeken: 17289
Waardering: 8.29 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 41 bezoekers online